LEKARSKE EKIPE DEŽURAJU DANONOĆNO: Poznati kraljevački privrednik koji je pao sa visine od 20 metara i dalje u kritičnom stanju
Foto: Printscreen

U Kraljevu o Nikoliću imaju samo reči hvale

LEKARSKE EKIPE DEŽURAJU DANONOĆNO: Poznati kraljevački privrednik koji je pao sa visine od 20 metara i dalje u kritičnom stanju

Crna Hronika -

Stanje poznatog kraljevačkog privrednika Dragana Nikolića, vlasnika jedne građevinske kompanije i dalje je izuzetno teško posle pada sa visine od 20 metara i prognoze su veoma loše, rečeno je Kuriru u Kliničkom centru u Kragujevcu.

-On je u Klinički centar doveden za teškim povredama mozga, kičmeni stub je polomljen na nekoliko mesta, višestruki prelomi nogu i ruku, ima unutrašnja krvarenja, polomljena mu je karlica, povrede abdomena. Iz ušiju mu je tekla krv- rekli su nam sagovornici u KC Kragujevac. Pored njega od juče dežura ekipa hirurga i lekara, ali stanje se nije poboljšalo tako da nije bilo uslova za operaciju. Kako saznajemo nezvanično, Nikolić je pao sa visine od oko 20 metara sa hale za fabriku tekstila, koja se gradi za turske investitore.

Inače, reč je o izuzetno vrednom čoveku o kome u Kraljevu mogu čuti samo reči hvale. Sve je stekao zahvaljujući svom inžinjerskom umeću i znanju koje je sticao kao radnik "Kablara".

Kako je do nesreće došlo policija nije saopštila, mada je urađen uviđaj na licu mesta.

Kurir.rs/D.Ilić/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track