SRPSKI MILIJARDER EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Nisam uhapšen, uživam u Majamiju! Dragan Ilić dospeo u fokus 2006, oženio mis Venecuele, na svadbi u Argentini mu pevali Ceca, Lukas i Mira Škorić!
Foto: Kurir

IZ NIŠA OTIŠAO SA 19 GODINA

SRPSKI MILIJARDER EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Nisam uhapšen, uživam u Majamiju! Dragan Ilić dospeo u fokus 2006, oženio mis Venecuele, na svadbi u Argentini mu pevali Ceca, Lukas i Mira Škorić!

Crna Hronika -

Srpski milijarder Dragan Ilić zbog kog je večeras kao bomba odjeknula vest da je uhapšen u Brazilu zbog trgovine kokainom, poručuje da ga je uhapsio Dinosaurus! Biznismen već pet dana uživa sa porodicom u Majamiju i za Kurir ekskluzivno kaže:

- Šaljem vam puno pozdrava iz sunčanog Majamija. Eto, čujem da sam uhapšen. Istina je. Došao je jedan dinosaurus i priveo me. Šalu na stranu, niti sam uhapšen nizi ikakve veze imam sa kontekstom u koji je dovedeno moje ime u pitanje. Poručujem im da mogu samo da me mrze oni koji me ne vole i neka dođu ovde u Majami da uživamo - rekao je Ilić za Kurir.

Dragan Ilić
Dragan Ilić foto: Kurir

I blizak prijatelj Dragana Ilića izjavio je za Kurir da Ilić nije uhapšen.

- Dragan je dobro i nalazi se na Floridi. Vesti da je uhapšen su potpuna izmišljotina - izjavio je sagovornik Kurira.

Podsetimo Ilić je 2006. godine organizovao raskošnu svadbu u jednom od najpoznatijih hotela u Buenos Ajresu, na kojoj su pevali Ceca Ražnatović, Mira Škorić i Aca Lukas. Tada su ga lokalni mediji prozvali da je prekršio pravila kućnog pritvora koji je uspeo da izdejstvuje posle skoro dve godine provedenih u zatvoru.

foto: Kurir

Ilić je rođen 1970. godine u Nišu i poznat je pod nadimkom Toni. Iz Niša je sa devetnaest godina otišao u Holandiju, odakle se 2002. godine uputio ka Argentini. Za njegovo ime u srpskoj javnosti prvi put se čulo tek te 2006. godine, kada su po novinama osvanule fotografije sa njegove svadbe. Tada se samo kroz priču provlačilo da je on kum Sretena Jocića, Joce Amsterdama.

O svadbarskoj treski srpskog milijardera izveštavale su argentinska televizija i glavni dnevni listovi pa je slučaj dospeo do američke Agencija za borbu protiv trgovine drogom (DEA) koja je uložila protest.

(Kurir.rs / Ljiljana Stanišić, Blic / V.Z.C. / Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track