Najnovije vesti

EVO ŠTA SE DEŠAVA SILOVATELJIMA I UBICAMA DECE U SRPSKIM ZATVORIMA: Ostali zatvorenici ih dočekuju na KRV I NOŽ! I tada za njih kreće PAKAO!
Foto: Kurir, Facebook, Privatna Arhiva, Printscreen

ne podnose ih

EVO ŠTA SE DEŠAVA SILOVATELJIMA I UBICAMA DECE U SRPSKIM ZATVORIMA: Ostali zatvorenici ih dočekuju na KRV I NOŽ! I tada za njih kreće PAKAO!

Crna Hronika

Kada pedofili i ubice dece završe u zatvoru tada za njih kreće pakao, ponekad vrlo sličan onom koji su priredili svojim žrtvama. 

U razgovoru sa ljudima koji služe dugogodišnje kazne saznali smo kako se ostali zatvorenici ophode prema ubicama i silovateljima dece.

"Oni su bukvalno dočekani na krv i nož! Ostali zatvorenici samo čekaju da u njihove redove dođe jedan “ovakav” kako bi ga kaznili za učinjeno. Jednog momka su zatvorenici dočekali tako što su ga pljuvali, a zatim mu priredili najgore batine u životu. Lomljava kostiju se čula 10 metara daleko. Preminuo je na putu do bolnice. Svi momci, koji su učestvovali u batinjanju, dobili su po još pet godina zatvora", rekao je jedan od zatvorenika koji je želeo da ostane anoniman.

Slična situacija dogodila se pedofilu kojeg je tuklo čak 55 zatvorenika.

Nekada čuvari u ovim situacijama osim ako incident postane ozbiljan i ukoliko nekome bude ugrožen život.

Podsećanja radi, kada je završeno suđenje monstrumu Draganu Đuriću, koji je silovao i mučki ubio Tijanu Jurić, u zatvoru su ga dočekali veoma “toplo”. Tada se pisalo kako je njega snašla sudbina kakvu je priredio maloletnom anđelu, da ga drugi zatvorenici siluju i maltretiraju, ali i da je pretučen više puta.

Kasnije je ta informacija demantovana od strane Kazneno-popravnog zavoda, ali mnogi smatraju da monstrum svakako u zatvoru nije neprimećen, jer prestupnici najmanje vole silovatelje i one koji maltretiraju slabije od sebe.

Kurir.rs/Foto: Privatna arhiva

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...