KURIROV SPECIJAL O ZLOČINIMA NA MALTI SRPKINJA ŠOKIRALA JAVNOST: Seksom ubila dvojicu britanskih penzionera?
Foto: Kurir

bizaran zločin

KURIROV SPECIJAL O ZLOČINIMA NA MALTI SRPKINJA ŠOKIRALA JAVNOST: Seksom ubila dvojicu britanskih penzionera?

Crna Hronika -

Dragana Mijalković optužena je da je 2015. i 2016. godine ubila Dejvida Granta (67) i Nevila Ajresa (78), s kojima je navodno bila u emotivnoj vezi

Srpkinja Dragana Mijalković uhapšena je pre nepune dve godine na Malti zbog sumnje da je odgovorna za smrt dvojice britanskih penzionera - Dejvida Granta (67) i Nevila Ajresa (78), koji su preminuli u njenom stanu 2015. i 2016. godine.

Mediji su u to vreme spekulisali da je Dragana optužena da je uzrokovala njihovu smrt tako što ih je iscrpela seksom, nemarno se pronašala prema njima i davala im lekove koji su bili štetni za zdravlje dvojice staraca.

žrtve
žrtvefoto: Privatna Arhiva

Na početku suđenja, ona je negirala umešanost u smrt dvojice muškaraca i izjašnjavala se da nije kriva. Ali nakon što je saslušano nekoliko svedoka, mnoge misterije vezene za slučaj su izašle na videlo.

- Policajci, inspektori, cimeri optužene i farmaceut kod kog je kupovala lekove pojavili su se na sudu. Oni su posvedočili da je ona zvala hitnu pomoć, a potom i policiju, kojoj je rekla da lekarske ekipe ne dolaze. Inspektori i policajci su zatekli mrtvog Britanca u stanu. Neki od njih su svedočili da je ona Nevila Ajersa držala zaključanog u kupatilu, dok se ona branila da je deda voleo tople kupke - preneli su mediji.

Mijalkovićeva priznala Osećam se odvratno

Britanski mediji su kontaktirali sa Mijalkovićevom, koja je navela da ju je smrt Nevila Ajersa potresla. - Šokirala sam se kad je Nevilu pozlilo! Učinila sam sve da mu pomognem. Otrčala sam do policijske stanice i zvala hitnu pomoć. Nisam znala da ima devojku, rekao mi je da mu je Jasmin sestra. Osećam se odvratno - rekla je britanskim medijima Dragana Mijalković i dodala da od 10.000 funti nađenih pored starca, 2.000 pripadaju njemu.

Na sudu su prikazani i snimci iz Draganinog mobilnog i tableta. Na jednom snimku vidi se kako Dejvid Grant leži na podu, dok se na drugoj vidi Ajres okružen prljavštinom i u lošem stanju.

- Ne želim da me okrivljujete za ovo. Snimala sam ih jer nisu želeli da se leče, niti su hteli u bolnicu - rekla je navodno Dragana.

uživa na bazenu
uživa na bazenufoto: Zoran žestić

Tokom suđenja se govorilo i o njenom raskalašnom životu, kako se kockala i jurila penzionere koje je odvodila kući, a utvrđeno je i da je karticom Dejvida Granta podizala novac nakon njegove smrti.

Prijatelji pokojnog Dejvida Granta u vreme hapšenja Srpkinje bili su ubeđeni da je Dragana monstrum koji je došao glave njihovom naivnom prijatelju. Vejn Bojd je na svom profilu na Fejsbuku izneo niz uvreda na račun fatalne Srpkinje i naglasio da je ona opasna žena koja vreba vremešne muškarce kako bi ih iskoristila.

- Ona je čudovište koje zaslužuje prezir. Uvukla je mog druga Dejvida Granta u svoj život, alkoholisala se s njim, provodila se, iscrpljivala ga dok ga na kraju nije ubila. Čuvajte se ove žene, ona je prljava životinja kojoj je mesto u zatvoru - napisao je ozlojeđeni Bojd.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto: privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track