FILMSKA AKCIJA U LOZNICI! Upao u pekaru sa poluautomatskom puškom, pa video policiju i dao se u beg, a onda se okrenuo i zapretio: Sve ću da vas pobijem!
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

Hapšenje u Lešnici

FILMSKA AKCIJA U LOZNICI! Upao u pekaru sa poluautomatskom puškom, pa video policiju i dao se u beg, a onda se okrenuo i zapretio: Sve ću da vas pobijem!

Crna Hronika -

ŠABAC - Šabačka policija uhapsila je Ž.P. (39) iz okoline Loznice jer je pretio policajcima da će pucati u njih iz poluatomatske puške.

Ž.P. je 20. jula u kasnim večernjim časovima ušao u pekaru u selu Lešnica u okolini Loznice s poluautomatskom puškom a kada je ugledao patrolu policije koja je došla po pozivu građana, seo je u automobil i počeo da beži.

Kako Kurir nezvanično saznaje, njega su naoružanog meštani uočili na ulici i odmah pozvali policiju.

"Policajci su krenuli za njim i ubrzo ga sustigli, ali je on tada izašao iz vozila i uperio pušku prema njima preteći da će ih pobiti. Zahvaljujući prisebnosti policijskih službenika i njihovoj brzoj i spretnoj reakciji, Ž.P. je savladan, a puška oduzeta", stoji u saopštenju šabačke policije.

Ž.P. je osumnjičen da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Po nalogu tužioca, određeno mu je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

(Kurir.rs/J. I./Beta/Foto: Stefan Jokić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track