Najnovije vesti

NASLUTIO SVOJU SMRT NA FEJSBUKU! VLADAN OBJAVIO SLIKU DEVOJAKA KOJE NOSE KOVČEG: Njegove reči lede krv u žilama!
Foto: Printskrin/Facebook

MORBIDNO

NASLUTIO SVOJU SMRT NA FEJSBUKU! VLADAN OBJAVIO SLIKU DEVOJAKA KOJE NOSE KOVČEG: Njegove reči lede krv u žilama!

Crna Hronika

Vladan Savić (41) iz sela Brestovac kod Bora, preminuo je posle tri dana borbe za život, kada ga je pretukao prijatelj iz istog sela D.B. (44).

Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju jeste fotografija koju je poslednju objavio, a na kojoj se vide devojke koje nosi kovčeg. On je ispod fotografije napisao "Za ovo vredi umreti".

-U selu su njih dvojica važili za dobre drugare, ali su se posvađali 19.jula I to baš ovde u centru sela. A posvađali su se zbog njive. Osumnjičeni D.B. je Vladanu iznajmio livadu da bi ovaj napasao ovce, a prebio ga je jer mu je, kako je vikao, nesrećni Vladan naneo nekakvu štetu na iznajmljenom imanju. Počeli su da se tuku, a D.B. je Vladana udarao gde je stigao, najviše po glavi I stomaku, šutirao ga je do iznemoglosti – što bi se reklo, prebio ga na mrtvo ime. Mislili smo da su oni prijatelji, naročito kada je nedavno Vladan od svog ubice kupio automobil – kažu meštani.

Niko od članova porodice, kao ni rođaci, nisu želeli da išta komentarišu, niti su meštani hteli da im se ime nađe u medijima.

foto: Printskrin/Facebook

Po selu se priča i da je D.B. nasilnik, da već ima nekoliko prijava zbog tuče, da je skoro nekoga u besu gađao drvenom klupom u kafani. Kažu da je bio strah I trepet u Brestovcu.

Nakon što je premlaćen, Vladan se krvavog lica oteturao kući. Trpeo je tri dana nesnosne bolove, iskašljavao je krv, ali lekarsku pomoć nije želeo da potraži. -Tačan razlog zašto nije otišao kod lekara niko ne zna. Verovatno nije hteo da optuži svog prijatelja da ovaj ne bi završio u zatvoru. To je mišljenje koje vlada u selu, I skoro svi smatraju da je to istina. Evo I zašto: umesto da ide u bolnicu, Vladan je tražio da mu se kupi litar rakije, da se pozove D.B. I da se njih dvojica uz rakiju lepo izmire – kažu meštani.

U noći između 21. i 22. jula Vladan je preminuo, kako nezvanično saznajemo, na imanju. Da ironija bude veća, njegovo beživotno telo pronašao je upravo D.B. koji je odmah pozvao policiju rekavši da je pronašao svog prijatelja mrtvog sa rascepanom glavom.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...