NAJŠOKANTNIJI ZLOČIN U SRBIJI POČINJEN JE NA DANAŠNJI DAN! Nikola je umislio da je žrtva crne magije, pa krenuo da ubija po selu! UBIO 9 KOMŠIJA! (KURIR TV)
Foto: Printscreen YouTube

monstruozno

NAJŠOKANTNIJI ZLOČIN U SRBIJI POČINJEN JE NA DANAŠNJI DAN! Nikola je umislio da je žrtva crne magije, pa krenuo da ubija po selu! UBIO 9 KOMŠIJA! (KURIR TV)

Crna Hronika -

Prošlo je 11 godina od masovnog ubistva koje je šokiralo Srbiju.

Kobnog 27. jula 2007. oko 17 sati Nikola Radosavljević je sa redenikom oko vrata i lovačkom puškom krenuo je i ubijao komšije na koje je naišao. Prva žrtva bili su Veljko Đorđević (58) i njegova majka Marina (78) i sin Dragan (22).

Radosavljević je potom ubio Draginju (55) i njenog supruga Branislava Borongića (57), zatim Srđana Badžikića (15), Branislava Badejevića (31), Jelicu Banković (37) i Aniku Cogić (62).

Policija je Radosavljevića privela 14. maja 2006. i odvela u Institut "Laza Lazarević" gde mu je je utvrđena akutna paranoidna psihoza, ali je pušten dan kasnije na zahtev porodice.

Mostrum je kasnije izjavio da je počinio zločin "zbog nepravde koju je trpeo". Njemu je izrečena kazna lečenja u ustanovi zatvorenog tipa i danas je na psihijatriji u bolnici Centralnog zatvora u Beogradu.

Kurir je na 10.godišnjicu od ubistva posetio Jabukovac, i pričao sa majkom jedne od žrtava. Ljubinka je tada izgubila sina.

- Kao da je juče bilo, upucao mi je dete na moje oči. Moj sin hteo je da pobegne, ali nije uspeo. Pogođen je i pao je na mene. Nikola je mislio da je i mene ubio, pa je produžio. Izgledao je kao zver i gledao je pravo ispred sebe. Taj monstrum nas je zatro, selo od tog dana ne živi, kao da je prokleto - priča Ljubinka.

Podsetite se najbitnijih činjenica o ovom monstruoznom zločinu.

Išao kod vračare

Nakon masakra pričalo se da je Nikola Radovanović deset dana pre svog krvavog pira bio kod vračare jer je navodno bio ubeđen da mu je neko namestio neku magiju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja