Najnovije vesti

UBICA JE BIO U CRNOM I KAČKETU, SASUO JE METKE I POBEGAO! A ONDA JE ADVOKAT IZDAHNUO NA KRVAVIM RUKAMA SINA: Očevici o stravičnoj likvidaciji
Foto: Zorana Jevtić

UBISTVO U NOVOM BEOGRADU

UBICA JE BIO U CRNOM I KAČKETU, SASUO JE METKE I POBEGAO! A ONDA JE ADVOKAT IZDAHNUO NA KRVAVIM RUKAMA SINA: Očevici o stravičnoj likvidaciji

Crna Hronika

Dragoslav Ognjanović ubijen je sinoć u sačekuši u Novom Beogradu, a tom prilikom je ranjen i njegov sin iz prvog braka.

Kako su ispričali pojedini očevici, P. O., iako i sam ranjen, nije se odvajao od oca, s kojim je bio u društvu kada je zasad nepoznati napadač sasuo u njega kobne hice.

- On mu je praktično izdahnuo na rukama. Na njegovoj majici su se videli tragovi krvi. Srećom, on nije ozbiljnije povređen i posle zločina je dao izjavu policiji, a potom je uvijene ruke vozilom Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar. Čuo sam da je jedna žena očevidac policiji ispričala da je ubica bio obučen u crno i da je imao crni kačket na glavi, kao i da je odmah posle pucnjave pobegao - kazao je naš sagovornik.

foto: Marina Lopičić

Komšije sa kojim smo sinoć razgovarali bile su šokirane brutalnim ubistvom njihovog suseda, za kog su imali samo reči hvale.

- Znam ga otkad je bio dečak. Bio je pametno dete, videlo se da će dogurati daleko u svojoj profesiji. Koliko znam, on je advokaturu ispraksovao kod njegovog poznatog kolege Zdenka Tomanovića, a i njegov sin je advokat i radio je sa ocem kao advokatski pripravnik - ispričao je za naš list komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Jake policijske snage blokirale su mesto likvidacije i odmah su počele pretragu terena, a proglašena je i akcija „Vihor“, tokom koje su detaljno pregledana sva sumnjiva vozila i osobe na celoj teritoriji Beograda.

foto: Marina Lopičić

Potraga za ubicom

- Odmah po prijavi događaja, na lice mesta upućeni su inspektori kriminalističke policije koji trenutno obavljaju uviđaj, a angažovane su i druge jedinice policije koje intenzivno tragaju za počiniocem. Pripadnici MUP u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju sve neophodne mere i radnje kako bi ovaj slučaj bio što pre rešen, a počinilac krivičnog dela uhapšen - izjavio je sinoć načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...