POSLEDNJI POZDRAV SANJE PAPIĆ UBIJENOM SUPRUGU: Misica se oglasila potresnom porukom uoči komemoracije advokatu Ognjanoviću (FOTO)
Foto: Printscreen/Kurir TV

Poslednje zbogom voljenom mužu

POSLEDNJI POZDRAV SANJE PAPIĆ UBIJENOM SUPRUGU: Misica se oglasila potresnom porukom uoči komemoracije advokatu Ognjanoviću (FOTO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Poznati advokat Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je u subotu ispred svog stana na Novom Beogradu, a njegova supruga Sanja Papić danas mu je uputila emotivnu poruku na društvenoj mreži Instagram.

foto: Vladimir Šporčić

Ona je tako, na crnoj pozadini, samo kratko napisala "Mili moj, najvoljeniji" i to neposredno uoči početka komemoracije u prostorijama Advokatske komore Srbije.

foto: Printscreen Instagram

Komemorativnom skupu prisustvuje više od 50 advokata, tužilaca i sudija, prijatelji, ali i njegova supruga Sanja Papić koja se pojavila prvi put u javnosti nakon ubistva Ognjanovića. Skupu prisustvuje i sin Petar koji je bio sa njim u vreme pucnjave.

foto: Vladimir Šporčić

Podsetimo, Dragoslav Ognjanović, poznati advokat koji je važio za jednog od najboljih krivičara u zemlji, ubijen je u subotu uveče u Ulici antifašističke borbe.

foto: Aleksandar Jovanović

U pucnjavi je u ruku ranjen i njegov prvi sin Petar (26). Prema rečima očevidaca, advokat je smrtno ranjen preminuo na rukama svog sina, koji ga je dozivao: "Tata, tata!".

Nekadašnju misicu tragična vest ostavila je bez reči u Hrvatskoj, gde je odmarala sa ćerkom Larom, koju je dobila u braku sa preminulim advokatom.

foto: instagram screenshot

U vreme ubistva, Sanja je putem društvene mreže Instagram podelila lep trenutak sa bebicom, i ne sluteći kakve je vesti očekuju. Taj prizor rasplakao je mnoge njene pratioce.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Kurir TV)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track