MISTERIOZNA CRNKA: Prvu ženu ubijenog Miše Ognjanovića i majku ranjenog Petra, vest o ubistvu zatekla je van Srbije
Foto: Beta AP, Zorana Jevtić, Ilustracija

ostali u dobrim odnosima

MISTERIOZNA CRNKA: Prvu ženu ubijenog Miše Ognjanovića i majku ranjenog Petra, vest o ubistvu zatekla je van Srbije

Crna Hronika -

Prva žena ubijenog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57) sa kojim ima sina Petra (26) takođe će doći sutra na njegovu sahranu.

Ognjanovićeva prva supruga se zove Nina i poslovna je žena lepog izgleda, a vest o smrti bivšeg supruga ju je zatekla u Španiji.

"Nina je sa Mišom u braku bila nekoliko godina, a onda su se razveli. Međutim, ostali su u korektnim odnosima u vezi odgoja svog sina Petra. Ona se kasnije ponovo udala i živi u Beogradu", kaže izvor Alo.

foto: Printscreen/Youtube

On otkriva da je Nina zgodna crnka i da ne voli da se eksponira u javnosti.

"Radi za jednu grčku kompaniju i uspešna je poslovna žena. U drugom braku nema dece i posvećena je svom sinu i drugom suprugu", navodi izvor.

Na sahranu će takođe doći i njegova druga supruga Natalija Mihić (bivša Plejboj zečica) sa kojom ima maloletnog sina Mihaila. Sa njom se razveo pre nekoliko godina. Iz trećeg braka sa misicom Sanjom Papić ima ćerkicu Laru, staru devet meseci.

Sahrana Dragoslava Miše Ognjanovića biće sutra na Novom groblju u Beogradu u 13:30. Potraga za njegovim ubicom koji ga je usmrtio u subotu uveče ispred zgrade u kojoj je živeo je i dalje u toku.

Kurir.rs/Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track