Najnovije vesti

OVO JE MONSTRUM IZ KRAGUJEVCA: On je devojčicu (15) terao da se PROSTITUIŠE sa starijim muškarcima! MEĐU NJIMA BILO I VIĐENIJIH KRAGUJEVČANA
Foto: Printscreen

detalji užasa

OVO JE MONSTRUM IZ KRAGUJEVCA: On je devojčicu (15) terao da se PROSTITUIŠE sa starijim muškarcima! MEĐU NJIMA BILO I VIĐENIJIH KRAGUJEVČANA

Crna Hronika

Sebastijan B. i njegovi pomagači Š. B. i A. P. mesecima terali devojčicu (15) na seksualne odnose sa muškarcima zbog navodnog duga njenog rođaka

Kragujevačka policija uhapsila je Sebastijana B. (23) i Š. B. (31) iz okoline tog grada zbog trgovine ljudima, a sumnja se da su oni mesecima podvodili maloletnicu (15) starijim muškarcima!


Kako saznajemo, osim dvojice muškaraca uhapšena je i A. P. (19), kao i njen dečko R. V. (20).

 

- Sumnja se da je Sebastijan B., uz pomoć A. P. i R.V., uvukao tinejdžerku u lanac prostitucije. Navodno je A. P., koja se, prema nezvaničnim informacijama, bavi prostitucijom, sa svojim dečkom vrbovala oštećenu, koju su od februara do aprila ove godine podvodili starijim muškarcima, među kojima navodno ima i viđenijih Kragujevčana, a za seksualne usluge koje je ona pružala uzimali su novac - kaže naš izvor.

 

Maltretirali je

 

Prema rečima našeg sagovornika, organizator pakla prostitucije je Sebastijan B.

 

osumnjičeni mladić
osumnjičeni mladićfoto: Printscreen

- On je navodno ucenjivao petnaestogodišnjakinju zbog navodnog duga njenog rođaka. Svakodnevno joj je pretio batinama, a nekoliko puta ju je čak i pretukao, i govorio joj je da će se njoj i njenoj porodici desiti nešto loše ukoliko ne vrati novac koji od Sebastijana navodno uzeo njen rođak. Iz straha za život, ona je pristala da se prostituiše, a sav novac od klijenata morala je da daje Sebastijanu - kaže izvor i dodaje da su joj osumnjičeni pronalazili klijente kojima je morala da radi sve što su od nje tražili.

 

Porodični biznis
Sebastijanov otac makro


Prema rečima našeg izvora iz istrage, otac Sebastijana B. poznat je u Kragujevcu kao makro.
- Njegov nadimak je Džej, a on se navodno ranije bavio podvođenjem devojaka. Prema nekim informacijama, protiv njega postoje prijave upravo zbog ovog krivičnog dela - kaže naš izvor.
 


Naš sagovornik kaže i da je uhapšeni Š. B. primoravao žrtvu da ima seksualne

odnose i s njim, a seks je snimao telefonom.

 

- Osim što joj je pretio, Š. B. ju je i ucenjivao kompromitujućim video-materijalom koji je policija pronašla u njegovom mobilnom - navodi naš sagovornik i dodaje da je devojka posle dva meseca skupila snage i prijavila makroe policiji.

 

Otišla u policiju

 

 

- Kada više nije mogla da trpi torturu, maloletnica je sama otišla u policiju i prijavila šta se sve dešavalo proteklih meseci. Policija ima najmanje 15 svedoka koji su potvrdili da je ona primoravana na prostituciju. Istraga je u toku i proverava se ko je sve koristio usluge ucenjivane devojke - dodao je naš izvor.


Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

 

(Kurir.rs/ D.I./ Foto: Fejsbuk)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...