POLIO SE BENZINOM ISPRED SUDA, A SAD JE OTKRIVENO ZAŠTO! Evo šta se krije iza dramatične scene u Novom Sadu
Foto: Nsuživo

STRAŠNO

POLIO SE BENZINOM ISPRED SUDA, A SAD JE OTKRIVENO ZAŠTO! Evo šta se krije iza dramatične scene u Novom Sadu

Crna Hronika -

Stevan T. (50) iz Mokrina pokušao je danas prepodne da se otruje i zapali ispred zgrade novosadskog suda, ali je u toj nameri sprečen munjevitom akcijom policije i pripadnika obezbeđenja te institucije.

Prema nezvaničnim saznanjima, Stevan se polio benzinom iz plastične flaše od dva litra, izvadio je upaljač i držao ga u jednoj ruci, a u drugoj ruci je držao flašu pesticida ''Total'' te se uputio u zgradu suda uz pretnje da će popiti otrov i da će se zapaliti.

- Pripadnici sudskog obezbeđenja su odmah reagovali, pozvali policiju i počeli pregovore sa Stevanom koji im je kao razlog za njegove namere naveo da je nezadovoljan radom javnog beležnika. Policija je stigla brzo i nastavila pregovore sa Stevanom, a energičnom i profesionalnom intervencijom jednog policajca sprečena je velika nesreća – rečeno nam je u Višem sudu u Novom Sadu.

Policajac je iskoristio trenutak Stevanove nepažnje i oduzeo mu upaljač, a zatim je savladan i predat lekarima službe Hitne pomoći.

U Hitnoj pomoći kažu da je vinovnik ovog incidenta u svesnom i stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine radi dalje dijagnostike.

- Pacijent se samoinicijativno polio benzinom i pokušao da popije pesticid. Primenjene su sve potrebne dijagnostičke mere i pacijent je svestan, komunikativan i van životne opasnosti – rečeno je za ''Blic'' u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako nezvanično saznajemo, Stevan T. ima problem sa kućom koju je pre izvesnog vremena kupio u Mokrinu.

Naime, Stevanu je osporena verodostojnost dokumentacije o toj nekretnini te se zbog toga čitav slučaj našao pred sudom, a postupak se odužio.

(Kurir.rs/Blic, Foto: NSUživo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track