TRAGEDIJA NA KUPALIŠTU KOD ČAJETINE: Mladić (23) skočio u vodu i nestao! Ronioci pronašli telo!
Foto: Kurir/Z.Š.

Drugovi nisu uspeli da ga pronađu

TRAGEDIJA NA KUPALIŠTU KOD ČAJETINE: Mladić (23) skočio u vodu i nestao! Ronioci pronašli telo!

Crna Hronika -

ČAJETINA - Mladić (23) sa Zlatibora, nestao je noćas na javnom kupalištu Mušvete na Zlatiboru, a roniocu su jutros nakon nekoliko sati potrage pronašli telo nesrećnog utopljenika.

Javno kupalište u Mušvetama je kako nezvanično saznajemo u vlasništvu Mesne zajednice Čajetina, i ono od letos zbog velikog dotoka vode i nemogućnosti da se bazen očisti nije radilo ni jednog dana, a kako saznajemo nije bio potpisan ni ugovor o zakupu za ovo leto.

foto: Kurir/Z.Š.

Prema nezvaničnim informacijama, na kupalištu je bila grupa od sedam - osam momaka iz Čajetine i okoline koji su se družili, navodno i kupali, a mladić koji je nestao u jednom trenutku, nešto posle 22 sata, skočio je u vodu koja je na tom mestu duboka oko 2,5 metra i nije se pojavio na površini.

Njegovih drugari pokušali su da ga nađu i po pomrčini izvuku na površinu, međutim, nisu uspeli, pa su oni ubrzo pozvali policiju, stigla je patrola, ubrzo su na mesto stigli i vatrogasci spasioci ali ni oni nisu mogli da nađu nestalog mladića.

Prema poslednjim informacijama, ulazna rampa na kupalištu kao i obično bila je spuštena, svetla pogašena, na kupalištu je bio mrak. Grupa mladića i devojaka na kupalište je mogla da uđe ili preko spuštene rampe ili preko ograde od pletene žice visoke 1,2 metara.

(Kurir.rs/Z. Š./Foto: Z.Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja