OGLASILA SE KOMPANIJA ČIJU SU PUMPU U SRBIJI SINOĆ UNAKAZILI NAVIJAČI TORCIDE: Lomili su stakla, pisali grafite i krali alkohol
Foto: Dragana Udovičić

huliganizam

OGLASILA SE KOMPANIJA ČIJU SU PUMPU U SRBIJI SINOĆ UNAKAZILI NAVIJAČI TORCIDE: Lomili su stakla, pisali grafite i krali alkohol

Crna Hronika -

Naftna kompanija MOL, čiju su pumpu unakazili podivljali navijači splitskog "Hajduka", saopštila je da su huligani sem uništavanja samog objekta čak i krali alkohol.

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

"Tokom prethodne noći desio se incident na servisnoj stanici kompanije MOL Serbia u Vrčinu, na kojoj je grupa navijača sa obeležjima Fudbalskog kluba Hajduk Split napravila pauzu na putu ka Bugarskoj. Ovom prilikom učinjena je manja materijalna šteta na objektu, u vidu polomljenih stakala i ispisanih grafita na samoj servisnoj stanici, kao i krađa veće količine alkoholnih pića i drugih proizvoda", piše u saopštenju.

Dodaje se grupa navijača ponašala nasilnički prema zaposlenima, ali niko od ljudi koji su u tim trenucima bili na servisnoj stanici nije povređen.

"Treba napomenuti i da su se zaposleni ponašali profesionalno i u skladu sa internim upustvima za ovakve situacije, što je doprinelo da ne dođe do većih incidenata na licu mesta", saopštili su iz kompanije. Inače, ova pumpa je u međuvremenu sređena i opet je u funkciji.

(Kurir.rs/R.M./Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track