TRAGEDIJA KOD MLADENOVCA: Mladić se udavio u Markovačkom jezeru kad mu se prevrnuo kajak
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

tuga

TRAGEDIJA KOD MLADENOVCA: Mladić se udavio u Markovačkom jezeru kad mu se prevrnuo kajak

Crna Hronika -

MLADENOVAC - Devetnaestogodišnji Nemanja M. iz Smederevske Palanke utopio se u Markovačkom jezeru koje se nalazi na šest kilometara od centra Mladenovca.

Do utapanja je, prema prvim informacijama, došlo kada se prevrnuo kajak dvosed, u kojem su bili Nemanja i još jedna osoba. Druga osoba je uspela da ispliva, a Nemanji se od tada gubi svaki trag.

U toku je potraga za telom, a na terenu se nalaze pripadnici policije, ali i Hitne pomoći. Tragedija se dogodila oko 17 sati.

Kako navodi portal Mladenovac.info, očevici tragedije su naveli da je nesrećni mladić sa bratom veslao u iznajmljenom kajaku kada je, iz za sada nepoznatih razloga, upao u jezero.

Nekoliko kupača je odmah pohitalo u pomoć, ali telo nesrećnog mladića je već potonulo kada su stigli do mesta nesreće i nije isplivalo na površinu.

Na lice mesta su izašli pripadnici Policije, zajedno sa vatrogascima i službom Hitne pomoći, ali utopljenik nije izvučen iz jezera. Zbog toga je za sutra ujutru najavljen dolazak ronilaca, a policajci će dežurati celu noć na mestu nesreće.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja