POGINUO NA PUTU IZMEĐU KIKINDE I MOKRINA Sestra očajna: Željko je otišao na put bez povratka
Foto: S.U.

tuga

POGINUO NA PUTU IZMEĐU KIKINDE I MOKRINA Sestra očajna: Željko je otišao na put bez povratka

Crna Hronika -

MOKRIN - Željko Bajić (49) iz Mokrina poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju, na putu Kikinda- Mokrin, negde na sredokraći između grada i sela.

U automobilu marke “seat” kojim je upravljao nastradali Mokrinčanin, nalazio se još jedan muškarac iz ovog sela koji je zadobio teške telesne povrede i smešten je u kikindskoj bolnici. Kako saznaje Kurir, do nesreće je došlo kad je na “seat”, koji se kretao iz pravca Kikinde, naleteo “audi”:

foto: S.U.

-Vozač “audija”,S .B. (47) iz Kikinde, započeo je preticanje i naleteo na “seat” koji se kretao u istom pravcu. S.B. i jedna saputnica su zadobili lakše telesne povrede, dok je druga ženska osoba u “audiju” teško povređena- potvrdio nam je izvor blizak istrazi. Na mestu nesreće i u ponedeljak su bili vidljivi stravičnog udesa. Sestra Snežana Puhača (60) i Anka Bajić (78), majka nastradalog Mokrinčanina koji je u ponedeljak popodne sahranjen na seoskom groblju, ne mire se sa gorkom sudbinom:

-Kad je tog prepodneva kretao u Kikindu na posao, Željko je rekao da će se brzo vratiti. Negde oko 14 sati je zazvonio telefon. Muški glas najpre me je pitao u kakvom sam srodstvu sa Željkom, a onda mi je saopštio šta se dogodilo. Kako ćemo bez Željka? Mama i ja smo bolesne. Otišao je naš Željko na put bez povratka -ispričala je neutešna sestra Snežana.

Kurir.rs/S.U./Foto: S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja