OVAKVU TUGU MOKRIN NE PAMTI: Milana, neka te anđeli čuvaju
Foto: S.U.

srce da prepukne

OVAKVU TUGU MOKRIN NE PAMTI: Milana, neka te anđeli čuvaju

Crna Hronika -

MOKRIN - Ljubomir Rac (53) iz Mokrina, teškom mukom trudio se da zadrži teške suze dok su u ponedeljak iz kapele iznosili maleni beli kovčeg u kom su se nalazili posmrti ostaci njegove najmlađe ćerke Milane.

Nikome nije bilo svejedno dok je tužni skup koračao do Milanine večne kuće. Sahrani nije prisustvovala majka Tanja Rac (44) koja se još uvek nalazi u kikindskoj bolnici:

foto: S.U.

"Supruga je trebala da u ponedeljak izađe iz bolnice, ali se to nije desilo- otelo se iz usta od tuge u licu pocrnelom Ljubomiru.

Porodična tragedija ovu ubogu višečlanu porodicu, koja živi od socijalne pomoći, zadesila je u subotu, u ranijim jutarnjim satima, kad je majka, na putu do kikindske bolnice, u automobilu na svet donela mrtvorođeno dete:

-Tanja je oko pet ujutro dobila trudove. Pozvao sam kolegu da nas automobilom preveze iz Mokrina u bolnici. Sve se desilo dok smo bili u Barandi, na periferiji Kikinde. Sedeo sam na suvozačevom mestu, a kad sam se okrenuo video sam da supruga drži bebu. Jasno se videlo da su joj usta poplavila. Kad smo se pojavili u bolnici lekari su mogli samo da konstatuju smrt - ispričao je unesrećeni otac.

Ljubomir Rac potvrdio nam je da je njegova supruga imala visok krvi pritisak i da nije išla na lekarske kontrole. Kikindska policija potvrdila je da im je ovaj slučaj prijavljen, dok iz bolnice nije bilo zvaničnih informacija.

Kurir.rs/S.U./Foto: S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track