KRISTIJANOV KUM I UČESNIK PAROVA PLJAČKAO CVEĆARE I TRAFIKE PO BEOGRADU: Čeda je  čuvao pola estrade, a sada je pao zbog razbojništva!
Foto: Fejsbuk, Printscreen Privatna Arhiva

DOLIJAO

KRISTIJANOV KUM I UČESNIK PAROVA PLJAČKAO CVEĆARE I TRAFIKE PO BEOGRADU: Čeda je čuvao pola estrade, a sada je pao zbog razbojništva!

Crna Hronika -

Miroslav Živanović Čeda (33), bivši učesnik "Parova" i kum Aleksandra Kristijana Golubovića, uhapšen je juče zbog sumnje da je pljačkao prodavnice, benzinske pumpe, apoteke i cvećare!

Živanović, koji je inače radio i kao obezbeđenje Ane Nikolić i Raste, Zorice Marković i drugih pevačica, sumnjiči se da je upadao u radnje u Beogradu i uz pretnju nožem ili pištoljem od radnika otimao novac, dok ga je takođe uhapšeni saučesnik A. A. (27) čekao u kolima i pomagao mu da pobege. Protiv još jednog muškarca koji im je pomagao biće podneta krivična prijava, saopštio je MUP juče.

foto: Fejsbuk, Printscreen Privatna Arhiva

Pokajao se

Kako saznajemo, plen koji je odneo iz 10 radnji nešto je manji od 100.000 dinara.

- Živanović je juče priveden na saslušanje u Prvo osnovno tužilaštvo. On se kajao i priznao sve pljačke, kao i da je radnicama pretio pištoljem ili nožem, uzimao pare, a potom bežao. Pravdao se da nikoga nije hteo da povredi - kaže izvor Kurira.

Naš sagovornik otkriva i da su ga dve žene koje je opljačkao prepoznale pošto nije bio maskiran.

Živanović je inače bio učesnik poslednje sezone rijalitija "Parovi", u kom je boravio u martu. Pažnju na sebe skrenuo je kao Kristijanov kum, zbog kog se u rijaliti čak uključio i sam Golubović, koji u zatvoru Zabela služi kaznu od osam godina zatvora zbog trgovine drogom i držanja oružja.

- On je čovek sa periferije grada koji mi se putem Fejsbuk mreže javio kao fan, rekao je da sam mu idol. Nakon izvesnog vremena smo se upoznali i zatražio je od mene da ga primim u svoje obezbeđenja - ispričao je Kristijan kako je upoznao Čedu.

foto: Fejsbuk, Printscreen Privatna Arhiva

Čeda je porodičan i tih

- Vrlo brzo sam procenio da Čeda nije za prvi prsten obezbeđenja, već za lakše poslove u tom sistemu. Čeda nije uličar, borbenjak ili pucač, on je porodičan i veoma tih čovek. Stavio sam ga da vozi, nadgleda kamere i obavlja svakodnevne nabavke namirnica. Upoznao sam i njegovu porodicu i uverio se da su fini i normalni ljudi. Znam da je i ranije radio posao koji je radio i kod mene, da je brinuo o bezbednosti javnih ličnosti - rekao je Golubović i rekao da zna da je Živanović, kada je on otišao u zatvor, nastavio da obezbeđuje poznate.

Na ove Kristijanove reči Čeda je dao kratak komentar:

- Nema veze, bio sam potrčko i ne stidim se. On je moj prijatelj i ja ga branim uvek.

foto: Privatna arhiva

Zorica Marković za Kurir Nemam pojma o kome je reč

Kurir je juče kontaktirao sa Zoricom Marković kako bi proverio da li je uhapšeni Miroslav Živanović Čeda radio u obezbeđenju njenog restorana. Poznata pevačica je, međutim, kazala da joj to ime ne znači ništa i da nema pojma o kome je reč. - Kroz moju kafanu prošlo je stotine mladića koji su radili u obezbeđenju. Ne postoji šansa da se sećam svih, izuzev dečka koji im je bio šef i koji ih je zapošljavao. Ni to što je Kristijanov kum mi ništa ne znači. Stvarno se ne sećam - ljubazno je odgovorila Markovićeva.

foto: Fejsbuk, Printscreen Privatna Arhiva

Baksuzni Rastin telohranitelj uhapšen, vozač upucan Miroslav Živanović Čeda, podsetimo, u maju prošle godine uslikan je ispred zgrade Prvog osnovog tužilaštva u kom je juče i sam saslušan. Međutim, tada je u zgradi bio kao pripadnik obezbeđenja Stefana Đurića Raste, koji je tada u svojstvu okrivljenog došao da da iskaz zbog nasilja prema Slobodanu Nešoviću Loki. - Čeda, koji je bio Anin i Rastin telohranitelj, ispostavilo se da je pljačkao prodavnice, a u junu ove godine, Andrej Ančević, zvani Aki, koji je bio njihov vozač, upucan je - podseća sagovornik Kurira.

(Kurir.rs/ J. Spasić, I. Milićević/ foto Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track