Najnovije vesti

SINE, ŠTA DA KAŽEM MAJCI? ONA TE I DALJE ČEKA: Vapaj oca mladića koji se udavio u jezeru CEPA DUŠU (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Marina Lopičić

SINE, ŠTA DA KAŽEM MAJCI? ONA TE I DALJE ČEKA: Vapaj oca mladića koji se udavio u jezeru CEPA DUŠU (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Crna Hronika

Na Markovačkom jezeru kod Mladenovca izvučeno telo Nemanje M. (19) koji se udavio. Ocu Momčilu M. pozlilo kada mu je u ponedeljak po podne potvrđena stravična vest


Sine moj! Ne da te tata..! Markovačkim jezerom kod Mladenovca prolomio se u ponedeljak bolan jauk Momčila M., kada su njegovog sina Nemanju M. (19), oko 14 časova, posle višesatne potrage, ronioci Žandarmerije mrtvog izvukli iz vode. Nakon što je telo pronađeno na dnu jezera, Hitna pomoć je ocu i još nekim članovima porodice kojima je pozlilo dala injekciju za smirenje.

 

Momčilo nije imao snage da govori, neprestano je plakao i udarao se rukom o glavu, ponavljajući jedno te isto:

 

- Sine, šta da kažem majci? Ona te i dalje čeka da se vratiš kući.

 

foto: Marina Lopičić

 

Nakon toga počeo je glasno da plače, a isto su učinili i njegov brat a Nemanjin stric Dragan, kao i ostala prisutna rodbina.

 

Devetnaestogodišnji mladić u nedelju oko 14 časova došao je na jezero sa bratom od strica Mladenom M. (30). Njih dvojica seli su u kajak kako bi se malo provozali. Mladen je jednog trenutka odlučio da se okupa i skočio je u vodu. Kajak se zalelujao i iz njega je u jezero upao Nemanja, koji je inače bio neplivač. U trenutku je nestao u vodi.


Čim je primetio da mu nema brata, Mladen je počeo da ga traži po jezeru i doziva pomoć. U potragu su se uključili još neki njihovi prijatelji koji su se tog trenutka nalazili na jezeru, ali i kupači, meštani. Međutim, od Nemanje nije bilo ni traga.

 

foto: Marina Lopičić


O događaju su obavešteni nadležni, međutim, tek jutros u potragu za nestalim mladićem uključila se i Žandarmerija, odnosno ronioci. Njegovo telo pronađeno je nakon 24 sata i poslato je u Institut za sudsku medicinu na obdukciju. Do dolaska nadležnih, telo utopljenika je čuvala policija i zabranjivala svaki prilazak medijima. Nemanji su mogli da priđu samo otac, stric i rodbina.

 

Inače, Nemanja M. i ranije je dolazio na jezero i, prema priči njegovih prijatelja, uvek je sve prolazilo bez ikakvih problema.

 

(Kurir.rs/Večernje novosti Foto: Marina Lopičić)

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...