SRBINA NAŠLI OBEŠENOG NA KRUZERU, A ONDA JE USLEDILO JEZIVO OTKRIĆE : Nikolu (22) su našli mrtvog u kabini a onda je na internetu osvanulo ovo!
Foto: FonetAP

stravično!

SRBINA NAŠLI OBEŠENOG NA KRUZERU, A ONDA JE USLEDILO JEZIVO OTKRIĆE : Nikolu (22) su našli mrtvog u kabini a onda je na internetu osvanulo ovo!

Crna Hronika -

Srbin Nikola Arnautović (22) pronađen je obešen u svojoj kabini na kruzeru kompanije Karnival.

On je bio deo posade broda "Karnival Fascinejšn", a telo mladića pronađeno je u nedelju u sobi na brodu koji je pristao na pristaništu u San Huanu.

Mladiću je ovo bio prvi ugovor na brodu. Poreklom je iz Beograda. Mediji su preneli da niko od osoblja nije imao zamerku na njegov rad, kao i da ništa nije ukazivalo na tragediju.

Kompanija je izrazila saučešće porodici i platiće, kako se saznaje, sve troškove dopremanja tela.

foto: Profimedia

No, svetski mediji podsećaju da ovaj slučaj nije usamljen kada su radnici kruzera u pitanju.

Tako se u februaru 2017. godine mladić iz Indije star 27 godina obesio takođe u svojoj kabini na kruzeru. Cimer je pokušao da ga spasi i skinuo ga je sa konopca kojim je presudio sebi, ali je bilo prekasno. Govorilo se da ovaj radnik kruzera "Kosta Medžik" ima problema sa ženom, ali nikad nije potvrđen razlog samoubistva. Radio je u kuhinji kao perač sudova.

I 2016. godine Eduardo Sančez Smit, koji je radio kao kuvar na brodu "Ajsland Princez" nađen je obešen u kabini. Ovo je bio njegov prvi ugovor na brodu. Prijatelji su svedočili da je bio pod stresom zbog posla i supervizora koje je imao na kruzeru.

U julu 2015.godine, 33-ogodišnji kuvar, Britanac, nađen je takođe obešen u svojoj kabini dok je kruzer bio na francuskoj obali. Ovo je takođe bio prvi ugovor preminulog, a radio je na kruzeru "Kristal Sereniti".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja