PRITVOR

OGLASIO SE VLASNIK KAFANE IZ RAČE! Ima urnebesan razlog što je gostu RAZBIO GLAVU MAŠICAMA (KURIR TV)

Crna Hronika -

G. P. (50), vlasnik kafane u Rači, koji je mašicama za roštilj izudarao gosta, u tužilaštvu rekao da su njih dvoje nerazdvojni prijatelji i da je sve bila šala

Nakon što je Kurir na svom portalu objavio snimak tuče u jednoj kafani u Rači kod Kragujevca, na kome se vidi kako vlasnik lokala mašicama za roštilj udara gosta, policija je uhapsila nasilnika.

Kako su saopštili iz policije, lisice su stavljene G. P. (50) zbog sumnje da je 27. jula izvršio krivično delo nasilničkog ponašanja, a on je na saslušanju u tužilaštvu izjavio da je sve bila šala?!

- Osumnjičeni je rekao da mu je muškarac koga je pretukao zapravo nerazdvojni prijatelj i da je snimak bio namenjen društvenim mrežama radi zabave - kaže naš izvor i dodaje da G. P. i njegov drugar često imaju prepirke.

foto: Kurir TV

- Tog dana u kafani su pominjali nekih 100 evra, valjda su se zbog para posvađali. Moguće je da je napadnuti došao kod gazde da traži taj novac. Uglavnom, posle te prepirke je nastala igra za društvene mreže, kako je osumnjičeni rekao - objašnjava izvor Kurira.

foto: Kurir TV

Kako su saopštili iz MUP, protiv G. P. je podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje, ali i prekršajna prijava zato što policiji nije prijavio narušavanje javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu. Prekršajna prijava podneta je i protiv njegovog drugara koji je dobio batine zbog učestvovanja u tuči. Inače, na pomenutom snimku iz kafane vidi se kako vlasnik objekta, posle svađe, prilazi gostu (39) koji sedi za stolom.

- Samo sedi tu, moli te brat - reko je vlasnik gostu, ušao u kafanu, pa izašao s mašicama za roštilj. Njima je nekoliko puta udario muškarca po glavi i telu, nakon čega su poletele piksle, stolice i stolovi.

(Kurir.rs/D.I./Foto: Kurir TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track