Najnovije vesti

UBIJEN KUM GOCE TRŽAN! Zelenaš ga izrešetao pa presudio sebi! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook, Zorana Jevtić

UBIJEN KUM GOCE TRŽAN! Zelenaš ga izrešetao pa presudio sebi! (FOTO)

Crna Hronika

ĐURĐEVO – Mitar Vuković (66) iz Novog Sada, ubio je Maria Trtića (28) iz Đurđeva, inače kuma Goce Tržan.


Kako saznaje Kurir, danas popodne žabaljskoj policiji prijavljen je nestanak Gocinog kuma Maria. Navodno on je zadnji put viđen na mopedu i da mu se nakon toga gubi svaki trag.


- Porodica znajući Maria da nigde ne ide daleko a da se ne javi, odmah je alarmirala policiju - saznaje Kurir.

 

Žabaljska policija krenula je u potragu za Trtićem, i negde oko 18 časova, uočen je moped u ulici Vuka Karadžića u Đurđevu. Policija je nakon obilaska nekoliko kuća, došla do veleletne kuće u vlasništvu Mirka i uočila moped.


- Na terasi kuće, policija je pronašla dva beživotna tela. Prepostavlja se da je Mitar prvo ubio Maria, pa onda izvršio samoubistvo. Na terasi je bilo puno čaura , na sve strane– kaže naš izvor iz vrha MUP-a.

 

foto: Sladjana Stojanović

Ubica bio zelenaš


Kako saznajemo od meštana Đurđeva, Mitar Vuković se godinama unazad bavio zelenešenjem i pozajmljivanjem pod kamatom, dok otac od Maria drži godinama lanac prodavnica, a mama mu je direktorica škole.


- Čika Nikola, Marievov otac i ubica Mitar često su zajedno sedeli u piceriji koju drži Mariov stric u centru sela. Svi u selu smo ubeđeni da je ovo ubistvo samo osveta neka od strane Mitra prema Nikoli, a da je jadan Mario 
koletaralna šeta - kaže jedan od meštana koji je želeo da ostane anoniman.

 

foto: Sladjana Stojanović

Mario najmirniji čovek u selu


Meštani Đurđeva ne mogu da poveruju da je Mario ubijen.


- To je bio tako miran čovek da nema niko nešto loše za njega da kaže. Svi ga u selu i dalje zovemo „mali“ iako se nedavno i oženio. Taj mrava ne bi zgazio, a kamoli sa nekim da se posvađa. Iako je mogao da voza kola i da ih
menja kad god poželi, s obzirom da mu je otac najimućniji u selu, on to nikada nije radio. Vozi ista kola već deset godina - priča naš sagovornik i dodaje da se žrtva nikada nije isticala u društvu.

 

- Nikada se nije isticao kako je pun para. Zato niko ne može da nas ubedi, da je Mitar hteo njega da ubije zbog nečega što mu je on zgrešio, nego samo osveta ocu sa kojim je bio dobar. Da li mu je Nikola dugovao pare, ili su bili pre partneri u tom lancu trgovine, nismo sigurni. Ali, to je mišljenje nas meštana koji obojicu znamo. Najbolje da sačekamo šta će policija da kaže – dodaje naš sagovornik.
 

 

(Kurir.rs/Slađana Stojanović)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...