Najnovije vesti

NIKOLA JE PRONAĐEN MRTAV NA KRUZERU, ISPLIVALI ŠOK DETALJI: Tražio hitno bolovanje, ali mu nisu odobrili! DVA DANA POSLE SE UBIO
Foto: Profimedia

STRAVIČNA SMRT

NIKOLA JE PRONAĐEN MRTAV NA KRUZERU, ISPLIVALI ŠOK DETALJI: Tražio hitno bolovanje, ali mu nisu odobrili! DVA DANA POSLE SE UBIO

Crna Hronika

Nikola Arnautović (22) koji je pronađen obešen u kabini kruzera "Karnival fascinejšen" na brodu je bio zaposlen kao spasilac na bazenu i ovo mu je bio prvi ugovor.

Vlasti u Portoriku istražuju smrt Arnautovića, koji je u nedelju obešen u svojoj kabini, prenose lokalni mediji.

Njegove kolege sa broda u potpunom su škou nakon ovog saznanja. Koko je ispričala Nikolina koleginica Meta Martono, Nikola je pronađen obešen na stepeništu.

- Obesio se na stepeništu gde ljudi jedva prolaze, jer vode ka svega nekoliko kabina. Prvi koji ga je pronašao bio je šef tima, koji se uputio ka svojoj kabini tim stepeništem. Tog trenutka, kako nam je ispričao, Nikoliko obešeno telo je već potamnelo. Sada niko tu ne sme da prolazi bez dozvole kapetana - kaže Meta.

foto: FonetAP

Kako dodaje, sa Nikolom nikad nije razgovarlaa, ali ponedkad bi se sureli u kantini.

Nalazi će pokazati šta je tačno uzrok smrti mladića, iako je posada sigurna da je u pitanju samoubistvo.

Meta otkriva detalj zbog kojeg je moguće da je mladić digao ruku na sebe, a koji ostaje na policiji da ispita.

- Samo dva dana pre smrti Nikola se našao sa direktorom ljudskih resursa i tražio je hitno bolovanje, što je ona odbila. Oni su sada veoma osetljivi zbog ovog što se dogodilo. Njihov razlog što ne mogu da mu daju bolovanje je bio jer je novi zaposleni, mislim da je dođao u junu - kaže Meta.

Kako dodaju kolege, Nikola je tražio bolovanje zbog depresije, koja je bila očigledna. Kao razloge navode porodicu i veliku količinu rada.

Nikola je, kako prenose mediji u junu najpre radio kao pevač u sali.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...