Najnovije vesti

OVDE JE UBIJEN KUM GOCE TRŽAN! KAMERE SNIMILE ZLOČIN?! KOMŠIJE U NEVERICI: Ovo je strašno, po selu se priča svašta, ali moguće da je ZBOG OVOGA MARIO I UBIJEN (KURIR TV)
Foto: Slađana Stojanović, Petar Đorđević, Luka Šarac

velika tragedija

OVDE JE UBIJEN KUM GOCE TRŽAN! KAMERE SNIMILE ZLOČIN?! KOMŠIJE U NEVERICI: Ovo je strašno, po selu se priča svašta, ali moguće da je ZBOG OVOGA MARIO I UBIJEN (KURIR TV)

Crna Hronika

Kum Goce Tržan Mario Trtić (28) iz Đurđeva ubijen je u sredu uveče, a na njega je pucao Mitar Vuković (66) iz Novog Sada, pa potom izvršio samoubistvo. 

"Na terasi kuće, policija je pronašla dva beživotna tela. Prepostavlja se da je Mitar prvo ubio Maria, pa onda izvršio samoubistvo. Na terasi je bilo puno čaura , na sve strane", kaže naš izvor iz vrha MUP-a.

Na kući ispred koje su pronađena tela Maria i Mitra primećen je veliki broj kamera, a prema nezvaničnim informacijama policija proverava da li su kamere snimile zločin. 

foto: Slađana Stojanović

Komšije ne mogu da veruju da se tako nešto dogodilo u njihovom selu. Vlado Tajkić rekao je za Kurir da je čuo dva, tri pucnja ali je mislio da se deca igraju u selu. 

"Ja sam onda otišao do grada i kada sam se vratio ćerka mi je ispričala šta se dogodilo. Kada sam se vratio, policije više nije ni bilo. Ovo je stvarno strašno, ne mogu ni da zamislim zbog čega je došlo do ovakve tragedije. Nisam poznavao Mitra,  ali po selu se priča i da ga je možda ubio zbog neraščišćenih dugova", ispričao je Vlado. 

Ubijeni Mario Trtić
Ubijeni Mario Trtićfoto: Petar Đorđević, Luka Šarac

Slobodan, inače komšija Mitra Vukovića, kaže da je poznavao njegovu celu familiju, a za njega kaže da nije do sada imao nikakvih problema. 

"Dobra mu je porodica, nisu imali nikakvih problema, znam samo da se Mitar preselio u Novi Sad. Sinoć sam video samo policiju u selu, ali niko nije tada znao šta se dogodilo, prosto ne možemo da verujemo", rekao je Slobodan. 

Kako smo i sinoć saznali od meštana Đurđeva, Mitar Vuković se godinama unazad bavio zelenešenjem i pozajmljivanjem pod kamatom, dok otac od Maria drži godinama lanac prodavnica, a mama mu je direktorica škole.

"Čika Nikola, Marievov otac i ubica Mitar često su zajedno sedeli u piceriji koju drži Mariov stric u centru sela. Svi u selu smo ubeđeni da je ovo ubistvo samo osveta neka od strane Mitra prema Nikoli, a da je jadan Mario koleteralna šteta ", kaže jedan od meštana koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, žabaljskoj policiji u sredu posle podne  prijavljen je nestanak Gocinog kuma Maria. Navodno on je zadnji put viđen na mopedu i da mu se nakon toga gubi svaki trag.

foto: Petar Đorđević, Luka Šarac

"Porodica znajući Maria da nigde ne ide daleko a da se ne javi, odmah je alarmirala policiju",saznao je Kurir. 

Žabaljska policija krenula je u potragu za Trtićem, i negde u sredu oko 18 časova, uočen je moped u ulici Vuka Karadžića u Đurđevu. Policija je nakon obilaska nekoliko kuća, došla do veleletne kuće u vlasništvu Mirka i uočila moped, kao i dva tela na terasi. 

Pevačica Goca Tržan je eksluzivno za Kurir posle tragične vesti izjavila da ne može da šta se dogodilo i da Mario ne bi ni mrava zgazio. 

"Očajni smo i pretužni. Strašna tragedija. Naš kum ni mrava ne bi zgazio. Nemamo reči. Bio je najpitomiji čovek na svetu", rekla je Goca za "Kurir".

(Kurir.rs/S.Stojanović/Foto: Slađana Stojanović, Petar Đorđević, Luka Šarac)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...