NIŠLIJA (48) PAO U VELIKOM GRADIŠTU: Napio se, pa izvređao i udario policajca
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Protiv osumnjičenog podneta prekršajna prijava

NIŠLIJA (48) PAO U VELIKOM GRADIŠTU: Napio se, pa izvređao i udario policajca

Crna Hronika -

VELIKO GRADIŠTE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikom Gradištu uhapsili su M.V. (48) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

M.V. je u nedelju 05. avgusta 2018. godine u 02:05 časova posle ponoći udario policijskog službenika saobraćajne policije PS Veliko Gradište koji je bio na dužnosti, i koji je pokušao da zaustavi motocikl kojim je upravljao osumnjičeni.

Policijski službenik PS Veliko Gradište, u nedelju 05. avgusta 2018. godine u 02:05 časova posle ponoći pokušao je da zaustavi motocikl marke „Jamaha“ kojim je upravljao M.V. (48) iz Niša. Međutim, prilikom zaustavljanja imenovani nije se zaustavio već je nastavio dalje kretanje i telom udario policijskog službenika, koji je tom prilikom pao na zemlju i zadobio lake telesne povrede. Kada je M.V. zaustavio svoj motocikl počeo je da vređa policijske službenike, a nakon upozorenja policije da prekine sa uvredama M.V. je nastavio i dalje da vređa, piše tpknews.com.

M.V. (48) iz Niša koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju jer je upravljao u alkoholisanom stanju motociklom marke „Jamaha“ je uhapšen i određeno je zadržavanje do 48 sati, i on će u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Protiv M.V. (48) iz Niša podneta je i prekršajna prijava zbog vređanja službenog lica prilikom vršenja službene dužnosti.

(Kurir.rs/tpknews.com/Foto: Ilustracija/Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track