DARKU KOSTIĆU UKINUT PRITVOR! Kreator na slobodi čeka suđenje (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

DARKU KOSTIĆU UKINUT PRITVOR! Kreator na slobodi čeka suđenje (FOTO)

Crna Hronika -

Kretoru Darku Kostiću koji je optužen zbog polnog uznemiravanja i nedozvoljenog držanje opojne droge, ukinut je pritvor.

On je danas izašao na slobodu, gde će čekati početak suđenja.

foto: Damir Dervišagić

Treći osnovni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor modnom kreatoru Darku Kostiću i on će u toku popodneva biti pušten iz Okružnog zatvora u Beogradu da se daljem toku krivičnog postupka brani sa slobode.

Kostić je u pritvoru bio nešto više od mesec i po dana, jer je 22. juna bio uhpašen po prijavi maloletnika L.J. (15) za polno uznemiravanje.

foto: Damir Dervišagić

Pritvor mu je ukinut jer je danas okončana istraga protiv Kostića ispitivanjem poslednjeg svedoka - pomenutog maloletnika, a pritvor mu je bio određen upravo da ne bi uticao na svedoke.

foto: Damir Dervišagić

Nakon okončanja istrage, Treće osnovno tužilaštvo je sudu podnelo optužni predlog kojim Kostića tereti za polno uznemiravanje maloletnog L. J. (15), ali i još jednog punoletnog mladića B.Š. (22).

Iako je tužilaštvo tražilo od suda i da Kostiću produži pritvor, sud taj predlog nije usvojio.

foto: Damir Dervišagić

Kako Kurir saznaje, u tužilaštvu je danas saslušan poslednji svedok u istrazi protiv njega, petnaestogodišnji L. J., učesnik "Grandove" emisije "Neki novi klinci" kog je Kostić, kako se sumnja, seksualno uznemiravao u njegovom stanu na Novom Beogradu.

(Kurir.rs/J. Spasić/foto Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track