Najnovije vesti

DVE TRAGEDIJE NA KUPALIŠTU U KOVINU Na istom mestu gde se pre dva dana utopio mladić iz Pančeva, sada je nestao muškarac iz Smedereva!
Foto: Facebook Printscreen MUP

Kobna ŠLJUNKAR

DVE TRAGEDIJE NA KUPALIŠTU U KOVINU Na istom mestu gde se pre dva dana utopio mladić iz Pančeva, sada je nestao muškarac iz Smedereva!

Crna Hronika

Muškarac (32) iz Smedereva nestao je juče na kupalištu Šljunkara u Kovinu, na istom mestu gde se pre dva dana utopio mladić iz Pančeva.

 

On je ušao u vodu a zatim potonuo na samo nekoliko metara od obale, saznajemo nezvanično.

 

Kupači koji su se zatekli tu pokušali su da ga pronađu, ali bez uspeha.

Odmah je alarmirana pančevačka policija, a potom su pristigli i ronioci Žandarmerije koji su otpočeli potragu.

 

Potraga je prekinuta sinoć, i biće nastavljena danas.

 

Na istom mestu i na potpuno identičan način se pre tri dana ovde utopio Milan M. 24 iz Pančeva. On je, takođe, ušao u vodu i nestao, a njegovo telo ronioci su pronašli sutradan, 13. avgusta, na oko tridesetak metara od obale. Nije najjasnije šta se dogodilo.

 

Prema svedočenju očevidaca, on je nestao ubrzo nakon ulaska u vodu. Bio je neplivač, a na jezero je došao sa suprugom i drugovima.

Sumnja se da se momak zapleo u rastinje pod vodom. Nije odbačena mogućnost da mu je pozlilo.

 

 

Naložena je obdukcija.

Inače, kovinsko jezero, koje je za tri dana uzelo dva života, nastalo je pre nekoliko decenija eksploatacijom šljunka. Na nekim mestima dubina je veća 20 metara, a tlo je puno rastinja. Vodi se kao gradsko kupalište, ali o njemu, po svemu sudeći, niko ne brine.

 

Novosti

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...