Najnovije vesti

HANA I HUANITA OTIŠLE NA CG PRIMORJE, ALI NE DA SE KUPAJU: Beograđanke opljačkale kuću u Tivtu, uzele nakit i 3.000 evra! Policija sada ispituje ko im je tipovao
Foto: Profimedia

Inspektori im ušli u trag

HANA I HUANITA OTIŠLE NA CG PRIMORJE, ALI NE DA SE KUPAJU: Beograđanke opljačkale kuću u Tivtu, uzele nakit i 3.000 evra! Policija sada ispituje ko im je tipovao

Crna Hronika

TIVAT - Tridesetsedmogodišnje Beograđanke Hana B. i Huanita T. uhapšene su u akciji tivatske policije, čiji su im inspektori ušli u trag, nakon velike pljačke jedne od kuća u naselju Gradiošnica.

 

Devojke su, saznaju Vijesti, uspele da obiju vrata i uđu u kuću, iz koje su uzele oko 3.000 evra gotovine i veću količinu zlatnog nakita.

One su, tvrdi izvor Vijesti blizak istrazi, pre nekoliko dana stigle na letovanje u Tivat, a svojim poznanstvima uspele su da saznaju za kuću u tivatskom naselju, koju su odlučili da opljačkaju. Nakon što je prijavljeno obijanje, inspektori su pronašli Beograđanke i uhapsili ih, dok su, prema saznanjima Vijesti planirale da napuste grad.

 

Inspektori ispituju i na koji način su Beograđanke saznale da upravo u ovoj kući ima novca i zlatnog nakita.

 

Osnovni državni tužilac u Kotoru im je odredio zadržavanje do 72 časa, a na teret im je stavljeno krivično delo teška krađa. Policija ih je juče uz krivičnu prijavu privela sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću.

On je potvrdio listu da je u prisustvu branioca saslušao okrivljene i da je prihvatio predlog tužioca i odredio im pritvor do 30 dana. Beoograđanke su juče upućene u spuški istražni zatvor.

 

(Kurir.rs/Vijesti/Foto: Profimedia/Ilustracija)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...