UŽAS! IŽIVLJAVALI SE NAD MALOLETNICOM: Primorali je na seks, sve snimili pa SNIMAK POSLALI NJENOJ MAJCI
Foto: Profimedia

užas

UŽAS! IŽIVLJAVALI SE NAD MALOLETNICOM: Primorali je na seks, sve snimili pa SNIMAK POSLALI NJENOJ MAJCI

Crna Hronika -

Policija je uhapsila A. B. (22) i njegovog vršnjaka M. Ž. iz Selevca kod Smederevske Palanke, osumnjičene da su 13-godišnju devojčicu primorali na oralni seks, sve to snimali, a zatim video-zapis poslali njenoj majci.

Osumnjičeni su maloletnicu našli u Beogradu. Kako su se i gde upoznali, još se utvrđuje, navodi Blic.

foto: Profimedia

- Devojčicu, koja ima samo 13 godina, primorali su na oralni seks. Iživljavali su se nad njom i sve to su snimali - kaže sagovornik upoznat sa istragom.

Devojčica kada je shvatila na šta su je primorali, bila je u strahu, nije smela nikome da ispriča šta je preživela, već se povukla u sebe i ćutala o traumi i seksualnom zlostavljanju.

Seksualnim predatorima međutim nije bilo dovoljno što su devojčicu primorali na oralni seks, već su uspeli da nabave broj mobilnog telefona majke maloletnice.

- Ženi su na jednu od aplikacija poslali snimak kako se seksualno iživljavaju nad njenom maloletnom ćerkom. Žena je bila u šoku. Prvo nije znala kako da reaguje da još više ne povredi ćerku posle onoga što je preživela - dodaje naš izvor.

foto: profimedia

Žena je, međutim, smogla snage da ceo slučaj prijavi istražiteljima da bi zaštitila svoje dete, ali i da seksualni zlostavljači ne zloupotrebe još neku devojčicu.

- Odmah nakon prijave snimka seksualnog iživljavanja nad detetom, istražitelji su identifikovali osobu sa čijeg je broja mobilnog telefona poslat kompromitovani video-zapis. Osumnjičeni 22-godišnji A. B. je lociran i uhapšen, a u Selevcu je priveden i njegov saučesnik. Obojica osumnjičenih se terete za obljubu maloletnog lica, tačnije deteta - kaže naš izvor.

U pritvoru do mesec dana

Obojici osumnjičenih je određen pritvor do 30 dana. Za obljubu deteta, krivični zakon predviđa kaznu zatvora od tri do dvanaest godina.

Inače, rođak jednog od osumnjičenih je takođe hapšen zbog seksualnih delikata, pre nekoliko godina silovao je maloletnicu u Smederevu.

(Kurir.rs/Blic, A.Ž.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track