Najnovije vesti

PRETUKLI VLASNIKA SMEŠTAJA KOD KOGA SU ODSELI: Uhapšena dvojica Beograđana u Herceg Novom, brutalno isprebijali glumca gradskog pozorišta
Ilustracija, Foto: AP/Ilustracija

GOSTI IZ PAKLA

PRETUKLI VLASNIKA SMEŠTAJA KOD KOGA SU ODSELI: Uhapšena dvojica Beograđana u Herceg Novom, brutalno isprebijali glumca gradskog pozorišta

Crna Hronika

Beograđani M.R. (19) i U.Z. (18) uhapšeni su zbog prebijanja glumca Zorana Trojanovića u njegovoj porodičnoj kući u Herceg Novom.

Mladići su, kako saznajemo, bili na letovanju u Herceg Novom gde su iznajmili smeštaj kod Trojanovića, a incident se dogodio 9. avgusta u 00.30 časova kada je Zoran zamolio goste da ne prave toliku buku jer je već bilo kasno. Beograđanima je to zasmetalo i nakon kraće prepirke počeli su da biju Trojanovića.

foto: Vijesti.me/Slavica Kostić

Kako se može čuti u Herceg Novom, batinanje je bilo toliko brutalno da je Zoranu bilo popuno “deformisano lice” od primljenih udaraca.

U policiji u Herceg Novom potvrdili su da je izvršeno krivično delo nasilničkog ponašanja u kome je Trojanović zadobio telesne povrede te da je posle incidenta hitno odvežen u Opštu bolnicu u Meljine.

Ovo brutalno prebijanje je odmah prijavljeno policiji, ali kada su oni stigli nasilnici su već pobegli sa lica mesta.

Policija je počela potragu za akterima ovog nemilog događaja, te su zahvaljujući izjavama prebijenog Trojanovića i ostalih svedoka, uspeli istog dana da ih pronađu.

“Nakon uzimanja zapisnika o obaveštenju prikupljenom od građanina, kako aktera tako i očevidaca, konsultovan je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, koji se nakon predočenih činjenica izjasnio da su lica M.R. (19) iz Beograda i U.Z. (18) iz Beograda, državljani Republike Srbije, osumnjičena da su počinila krivično delo nasilničko ponašanje na štetu Z.T” navode iz Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Dvojica Beograđana koji osumnjičeni za ovo krivično delo su uhapšena u 13.30 časova i ubrzo su završila u Istražnom zatvoru u Podgorici.

“Ova dva lica su sprovedena državnom tužiocu u Herceg Novom u 18.30 časova, nakon toga sudija za istragu Osnovnog suda u Herceg Novom je za ova dva lica odredio pritvor u trajanju do 30 dana nakon čega su oni sprovedeni u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija – Istražni zatvor u Podgorici”, dodaju iz policije.

Inače, Zoran Trojanović je dugogodišnji glumac Hercegnovskog pozorišta, a 26. juna je imao premijeru imao sa predstavom “Pršut, sira i Šekspira”.

(Kurir.rs/Telegraf.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...