MISTERIOZNA SMRT NIŠLIJKE KOJA JE POGINULA POSLE PADA SA TERASE: Planirala je venčanje, nemoguće da se ubila!
Foto: Kurir/M.S.

PRIJATELJI I PORODICA U ŠOKU

MISTERIOZNA SMRT NIŠLIJKE KOJA JE POGINULA POSLE PADA SA TERASE: Planirala je venčanje, nemoguće da se ubila!

Crna Hronika -

Iza smrti mlade Nišlijke, Maje M. (34) u Nišu i dalje se krije tajna kako je pala s balkona drugog sprata zgrade u Ulici Ćirila i Metodija. Tu se nalazi IT firma specijalizovana za internet bezbednost u kojoj je radila tek nešto više od dva meseca.

Prva vest da je izašla na terasu kako bi ispušila cigaretu, sigurno nije tačna jer kako kažu zaposleni u ovoj firmi, ona uopšte nije bila pušač. Policija je saopštila da nema sumnjivih okolnosti koje bi vnavodile na to da je neko gurnuo ili slično. Telo je poslato na sudsku obrukciju, a ostaje nepoznanica da li je ogva tragedija bila nesrećni slučaj ili je na taj način devojka htela da okonča život.

foto: Kurir/M.S.

Njene kolege s posla kažu da okolnosti nisu ukazivale da će dići ruku na sebe jer je imala momka s kojim je planirala venčanje.

- Maja je bila dobar drug. Ona je, istina radila ovde dva meseca, ali kod nas u firmi vlada vesela atmosfera. Tačno je da je poslednja dva dana bila nešto ćutljivija, ali nismo mogli ni da pretpostavimo da će se tako nešto dogoditi. Kada je pala s terase, mi to čak nismo ni znali. Uleteo je jedan kolega u stan gde je firma i rekao da je neka žena skočila sa zgrade. Kada smo izašli na terasu, videli smo užas. Oko nje se okupilo nekoliko ljudi pošto je komšinica neka iz suprotne zgrade videla telo na platou ispred zgrade - priča N.V. iz ove firme.

foto: Kurir/M.S.

Ispred zgrade u pasažu ulice Ćirilo i Metodije još uvek stoje papuče koje je Maja nosila.

- Posle Majinog pada pojavio se njen momak koji je plakao, otac je takođe bio bled, nije mogao da veruje šta se događa. Mi smo svi u šoku ovde jer smo znali da pričamo viceve, da se šalimo, Maja je takođe bila vesela devojka tako da nam je sve ovo štoo se dogodilo, prosto neverovatno - kažu momci devojke iz ove firme.

Njeni roditelji Mihajlovići juče nisu hteli da komuniciraju s novinarima kao ni njen momak.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track