EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA!  EVO DOKAZA DA SUDIJA KOJA JE ZATVORILA SARU LAŽE! DAN POSLE INCIDENTA: Jelena Stanišić se nasmejana ŠETKA PO KAFIĆIMA, a na ruci nema ni ogrebotinu!
Foto: Kurir

ŽIVA I ZDRAVA, NIŠTA JOJ NE FALI!

EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA! EVO DOKAZA DA SUDIJA KOJA JE ZATVORILA SARU LAŽE! DAN POSLE INCIDENTA: Jelena Stanišić se nasmejana ŠETKA PO KAFIĆIMA, a na ruci nema ni ogrebotinu!

Crna Hronika -

Sudija Jelena Stanišić koja je Saru Vidak lažno optužila da ju je napala u prostorijama Prekršajnog suda u Kotoru, samo dan nakon prijave incidenta pojavila se vidno raspoložena i nasmejana u jednom lokalu, gde je ispijala kafu sa prijateljima.

Sudija koja je poslala nevinu Beograđanku iza reštaka zbog navodnog napada prilikom izlaska s prijateljima nimalo nije izgledala kao neko ko je pretrpeo bilo kakav napad, a kamoli fizički.

Pogledajte i sami fotografije dan posle incidenta u hodniku suda, koje dokazuju da sudija nema ni ogrebotinu na desnoj ruci, a kamoli druge povrede, kao i da je izuzetno dobro raspoložena i nasmejana - što nije normalno stanje za nekoga ko je doziveo navodni fizički napad!

foto: Kurir

- Ničim nije odavala utisak povređene osobe. Bila je nasmejana i raspoložena, a na ruci nije imala ni ogrebotinu! Nosila je haljinu bez rukava, a vidi se da nema nikakve povrede, ni ogrebotinu - kaže naš izvor.

Sudija Stanišić delovala je izuzetno dobro raspoložena, srećna i nasmejana možda zbog toga što je napravila pakao od života mladoj Srpkinji.

foto: Kurir

Sudija je na saslušanju u tužilaštvu iznela potpuno izmišljenu verziju. Navela je da je Sara nju "udarila desnom rukom odozgo, šakom po njenoj desnoj ruci".

Studentkinja iz Beograda, prema tvrdnjama sudije, napad je nastavila tako što je "uhvatila za zglob i uvrnula joj ruku. Na ruci je imala narukvicu-brojanicu, koja je ogrebala i povredila". Međutim, nikakve povrede desne ruke nisu bile konstatovane niti vidljive na ruci sudije.

foto: Privatna Arhiva

- Rekla je da ju je tom prilikom brojanica ogrebala po ruci, ali niko nije video tu ogrebotinu - objašnjava naš sagovornik.

Podsetimo, Sara Vidak optužena je da je izvršila krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Za ovo delo preti zatvorska kazna od 3 meseca do 5 godina.

(Kurir.rs/ Foto:Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track