Najnovije vesti

PODMETNUT POŽAR U RAKOVICI: Bacili Molotovljev koktel na advokatsku kancelariju!
Foto: Dragana Udovičić

gorelo

PODMETNUT POŽAR U RAKOVICI: Bacili Molotovljev koktel na advokatsku kancelariju!

Crna Hronika

Nepoznati počinioci u noći između srede i četvrtka demolirali advokatsku kancelariju "Milosavljević" u Ulici pilota Mihaila Petrovića u Rakovici, a potom je spalili

Advokatska kancelarija "Milosavljević", koja se nalazi u Ulici pilota Mihaila Petrovića u Rakovici, u noći između srede i četvrtka u potpunosti je izgorela u požaru, koji je najverovatnije - podmetnut.


Kako saznajemo, kancelarija koja pripada advokatu Nadi Milosavljević zapaljena je u jedan sat posle ponoći. Zasad nepoznati napadači prvo su provalili u objekat, zatim preturali po predmetima beogradske advokatice, a potom ga demolirali i zapalili, bacivši na njega Molotovljev koktel. Na sreću - nema povređenih.

 

foto: Dragana Udovičić

- Razbojnici su prvo polomili staklo na ulaznim vratima omanjeg objekta u kojem se nalazi kancelarija. Potom su obili dobro osigurana vrata same kancelarije i provukli se unutra. Ušavši, predmete, knjige i ostale uređaje razbacali su po podu, a zatim spalili - kaže izvor Kurira.


Kako dodaje, počinioci su u kancelariji najverovatnije tražili važne predmete koje je Milosavljevićeva posedovala.

 

foto: Dragana Udovičić

- Očigledno su ušli s namerom da pronađu nešto što im je od velikog značaja. U suprotnom, ne bi rizikovali. Kad su završili s preturanjem i demoliranjem radne sobe, odlučili su da je spale, verovatno sa idejom da uklone tragove koje bi za sobom ostavili - dodaje sagovornik.


Prema njegovim rečima, počinioci verovatno poznaju Milosavljevićevu.


- Neminovno je da razbojnici poznaju advokaticu, kao i sam teren. Oni su uspešno provalili u njenu kancelariju i spalili je bez oštećivanja objekata koji se nalaze oko nje. U okolnim radnjama ne postoje ni kamere za video-nadzor, što su očigledno znali i tu prednost iskoristili. Moguće je da su ranije pratili kretanje advokatice kako bi sve detaljno isplanirali - navodi izvor.

 

foto: Dragana Udovičić

Otputovala
Vlasnica kancelarije u Americi

 

Poznanici Nade Milosavljević rekli su nam da su ona i njena porodica trenutno u inostranstvu.
- Nada se trenutno nalazi u Americi, a njen muž i sin su, najverovatnije, na letovanju u Crnoj Gori. Kancelariju su koristili Nada i njen sin Miroljub, a na tom mestu nalazi se oko 20 godina. Dosad nije bilo nikakvih problema u ovoj četvrti - kažu poznanici beogradske advokatice.

(Kurir.rs/D.Stamenković/Foto: Dragana Udovičić)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...