Najnovije vesti

ŠOK MEĐU KOMŠIJAMA STRADALOG U NARODNOJ BIBLIOTECI: Bio je fin čovek, ne mogu da verujem da se to dogodilo (FOTO)
Foto: Ana Paunković

tuga

ŠOK MEĐU KOMŠIJAMA STRADALOG U NARODNOJ BIBLIOTECI: Bio je fin čovek, ne mogu da verujem da se to dogodilo (FOTO)

Crna Hronika

Komšije Darka Š., koji je danas tragično nastradao u Narodnoj biblioteci kada je došlo do curenja gasa, šokirane su informacijom da je on nastradao.

 

"Ne mogu da verujem da mu se to dogodilo. On živi u zgradi pored moje i iznajmljuje lokal. Uvek je bio fin i prijatan čovek", rekla je za Kurir jedna Darkova komšinica.

foto: Ana Paunković

U zgradi u kojoj nam je rečeno da živi nisu bili raspoloženi za razgovor sa novinarima, a u lokalu koji on izdaje zaposleni su nam rekli da su čuli da se nesreća desila, ali da nisu znali ko je izgubio život.

foto: Ana Paunković

Inače, danas oko 13 časova došlo je do curenja gasa u Narodnoj biblioteci nakon čega su stradali direktor i radnik jedne firme.


Pripadnici Sektora za vanredne situacije odmah po dojavi izašli su lice mesta sa pet vozila i 18 vatrogasaca spasioca, a prilikom pretrage zgrade pronašli su dva muškarca u besvesnom stanju.

Lica su predata Hitnoj pomoći i nakon pokušaja reanimacije, konstatovana je smrt dvojice radnika jedne privatne firme, koji su najverovatnije radili probu sistema za gašenje požara, navodi se u saopštenju.

 

(Kurir.rs/A.B.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...