Najnovije vesti

PUCNJAVA NA DEČJEM IGRALIŠTU U KRAGUJEVCU! KOMŠIJI SMETALA DECA KOJA IGRAJU BASKET, A ONI POZVALI DRUGA SA PIŠTOLJEM: Ranjen Đorđe Đorović Gušter!
Foto: Kurir

ranjavanje

PUCNJAVA NA DEČJEM IGRALIŠTU U KRAGUJEVCU! KOMŠIJI SMETALA DECA KOJA IGRAJU BASKET, A ONI POZVALI DRUGA SA PIŠTOLJEM: Ranjen Đorđe Đorović Gušter!

Crna Hronika

U kragujevačkom Velikom parku noćas oko 22:30 došlo je do pucnjave u kojoj je jedan čovek ranjen u vrat. Nezvanično saznajemo da je u pitanju Đorđe Đorović zvani "Gušter" rođen 1976.godine.

 

Prema nezvaničnoj verziji do pucnjave je došlo na dečjem igralištu u Rudničkoj ulici. Đoroviću je smetala buka i došao je do igrališta da otera decu pošto je prema njemu bilo kasno da igraju košarku.

 

Deca su u pomoć pozvale komšiju Petra K. (28). Tada je nastala svađa. Prema nezvaničnim informacijama, Petar K. je došao sa prijateljem, nakon čega je taj mladić Đorovića udario šipkom, a nakon toga je Petar K. izvukao pištolj i ranio ga u vrat.

 

foto: Kurir

 

U MUP nam je potvrđeno da se Petar K. nalazi u bekstvu. Inače, obojica aktera pucnjave su od ranije poznata policiji.

 

Đorović je februara 2009.godine uhapšen u akciji Specijalnog tužilaštva za borbu protiv organizovanog kriminala.

 

Tada je osumnjičen da pripada šestočlanoj kriminalnoj grupi koja je falsifikovala novčanice u vrednosti dva miliona evra i preprodavala drogu.

 

Đorović van životne opasnosti

 

Vanka Đorđević, portparol Kliničkog centra u Kragujevcu, izjavila je za Kurir da je sinoć u ovu ustanovu primljeno lice sa prostrelnom ranom u predelu vrata. Trenutno se nalazi na odeljenju intezivne nege i van životne je opasnosti. 

 

(Kurir.rs/D.Ilić/Foto ilustracija: Nebojša Mandić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...