PSOVAO MU SRPSKU MAJKU, PA GA ZVERSKI PRETUKAO! Stefan i dalje u komi posle KRVNIČKOG napada u Sutomoru, reaguje samo na majčine poljupce!
Foto: Instagram

prebijanje u crnoj gori

PSOVAO MU SRPSKU MAJKU, PA GA ZVERSKI PRETUKAO! Stefan i dalje u komi posle KRVNIČKOG napada u Sutomoru, reaguje samo na majčine poljupce!

Crna Hronika -

Đuro Novoselac, stric pretučenog mladića, kaže da je uhapšeni napadač njegovom bratancu psovao majku srpsku i seljačku

Stefan Novoselac (19), koga je u Sutomoru pretukao Petar Vojvodić (19) iz Bara, još uvek se nalazi u veštačkoj komi zbog teških povreda koje je zadobio, ali prema rečima njegovog strica Đure, počeo je da reaguje na majčine reči i poljupce.

Podsetimo, mladića iz Rume, koji je u Crnoj Gori bio na letovanju, na šetalištu je napao drugi tinejdžer, dok je bio sa drugom. Barska policija ubrzo je uhapsila osumnjičenog Baranina, a Stefan se i dalje bori za život.

foto: Facebook

- Stanje mu je nepromenjeno i ne znamo šta će biti. Taj mladić ga je pretukao samo zato što je Srbin! Dok ga je tukao, sve vreme mu je psovao majku srpsku i seljačku! Otac mu je stigao u Crnu Goru, a trebalo je da idem i ja, ali me nisu pustili - priča vidno ogorčen Đuro Novoselac, stric pretučenog mladića.

Brutalan napad Udario glavom u beton

Stefan Novoselac teško je povređen kad ga je u četvrtak uveče napao vršnjak Petar Vojvodić. On je od udarca pao i lupio glavom o pločnik, ali se ipak vratio u apartman i legao da spava. Mladić se sutradan nije probudio, pa je njegov drug pozvao pomoć i prebačen je u barsku bolnicu, gde se i sada nalazi.

Kako kaže, rečeno im je da Stefan zasad zbog zdravstvenog stanja neće moći da se transportuje u neku od bolnica u Srbiji ili Podgorici.

foto: Instagram

- Angažovali smo sve žive da nam pomognu. Majka ide u posetu kod njega i kad mu priča ili ga poljubi, vidi se da reaguje, pomera ruke i noge. Međutim, mora da ostane u toj veštačkoj komi dok mu ne bude bolje. Teško nam je, ne znamo šta će biti. Napadačev otac je zvao mog brata, hoće da se vidi s njim - rekao nam je stric povređenog.

Novoselac ističe da je Stefan miran i dobar mladić, da nije problematičan.

- Svi u Rumi mogu da potvrde kako je dobar, lep, uspešan đak, dete za poželeti. Bolji je i od oca i stričeva, i to ne kažem jer je moj. Imam i ja decu, ali je Stefan zlatan. Mi smo ugledna porodica, pomagali smo kome smo stigli, ne znam što nas je ovakva nesreća snašla - dodao je kroz suze Novoselac.

(Kurir.rs/J.I./ Foto: Fejsbuk, Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track