PRAZNINA KOJU OSEĆAM JE NEOPISIVA: Oglasila se devojka mladog inženjera stradalog u Narodnoj biblioteci, a njen oproštaj lomi i najtvrđa srca!
Foto: Printskrin/Instagram, Printskrin/Facebook

Poslednji pozdrav nakon tragedije pred kojom je Srbija zanemela

PRAZNINA KOJU OSEĆAM JE NEOPISIVA: Oglasila se devojka mladog inženjera stradalog u Narodnoj biblioteci, a njen oproštaj lomi i najtvrđa srca!

Crna Hronika -

Radnik kompanije za održavanje protivpožarnih sistema, Lazar Blagojević (25), koji je juče stradao sa svojim kolegom u Narodnoj biblioteci, objavio je stihove posvećene svojoj devojci pre tragedije koja je naprasno prekinula njihovu ljubav.

foto: Facebook

Stravična tragedija zbog koje su Beograd i Srbija zanemeli dogodila se juče. Lazar je, sa kolegom i direktorom firme u kojoj je radio, Darkom Šukalom (50), izgubio život nakon udisanja otrovnih isparenja u Narodnoj biblioteci dok su bili u vanrednoj kontroli.

Zaljubljeni mladić nije imao previše fotografija sa devojkom, ali je na onim pažljivo odabranim stihovima repera Bube Korelija opisao ogromnu ljubav koju je osećao prema njoj.

"Cijeli grad miriše mi na nju, nju bi' da ljubim" napisao je samo nekoliko meseci pre nego što je tragedija prekinula ljubav dvoje mladih.

"Cjeli grad miriše mi na nju, nju bi' da ljubim" #love #crnadama i #bradonja

A post shared by Lazar Blagojevic (@noble_thug_bla) on

Mladi par je u emotivnu vezu uplovio pre skoro pola godine, bar ako je suditi po objavi na društvenoj mreži Fejsbuk. Studentkinja Anđela koja je bila izabranica njegovog srca uputila je poslednji pozdrav svojoj nesuđenoj ljubavi na društvenim mrežama.

"Ljubavi, uvek ćeš mi biti u srcu, a praznina koju sada osećam je neopisiva. Počivaj u miru, anđele", napisala je ona na Fejsbuku, i uz post ostavila emotikon srca.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track