Najnovije vesti

ŠOK! EMA LAPIN IZ "PAROVA" ROBIJAĆE ČAK ČETIRI GODINE: Poznata učesnica rijalitija završila u požarevačkom ZATVORU!
Foto: Dragan Kadić

iza rešetaka

ŠOK! EMA LAPIN IZ "PAROVA" ROBIJAĆE ČAK ČETIRI GODINE: Poznata učesnica rijalitija završila u požarevačkom ZATVORU!

Crna Hronika

Nekadašnja takmičarka "Parova" priznala da je proizvodila i preprodavala marihuanu, zbog čega je sklopila sporazum s tužilaštvom

Ema Lapin (24), pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi", završila je u požarevačkom zatvoru jer je osuđena na četiri godine i dva meseca zatvora zbog proizvodnje i trgovine narkoticima, saznaje Kurir.

ženski zatvor u požarevcu
ženski zatvor u požarevcu


Pevačica, koja se proslavila učešćem u rijaliti programima, osuđena je pred Višim sudom u Beogradu na dugogodišnju robiju. Lapinova je osuđena na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je sklopila sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

učesnica rijalitija
učesnica rijalitija

Sklopila sporazum

 

- U zamenu za manju kaznu, priznala je krivično delo i prošle nedelje poslata je u ženski zatvor na odsluženje kazne - kaže naš izvor i dodaje da je pevačica

skoro godinu dana odlagala odlazak u zatvor.

Menjala identitet
Trebalo joj estradnije ime


Posle hapšenja pevačice razotkrilo se da ime kojim se ona od samog početka predstavljala u javnosti zapravo nije njeno pravo ime.
- Pevačica je objasnila da se ranije zvala Emilija Velković i da je estradna umetnica. Ona je rekla da joj je trebalo zvučnije, estradnije ime, pa je 2016. godine i zvanično postala Ema Lapin - rekao tada izvor Kurira.

 

- Presuda protiv Lapinove postala je pravosnažna još u septembru 2017. Sve do sada ona je uspevala da odlaže izvršenje kazne, ali izgleda da više nije mogla da pronalazi opravdanja dovoljno dobra da bi ih sud prihvatio i odložio joj služenje kazne - objašnjava naš izvor i dodaje da joj se u kaznu uračunava i mesec dana provedenih u pritvoru nakon hapšenja.

Uhapšena polugola
Emu privodili u gaćama


Pevačica je, da podsetimo, uhapšena u stanu na Novom Beogradu nakon što je policija duže vreme pratila njen "rad".
- Ona je bila polugola, u donjem vešu, ali su joj policajci dozvolili da se obuče i ponese torbicu sa ličnim stvarima. Po dolasku u pritvor bila je malo histerična i odbijala je da uđe u ćeliju. Najviše ju je zanimalo da li joj je izašla lepa slika u novinama - naveo je naš izvor.
 

Podsetimo, nekadašnja učesnica "Parova" bila je uhapšena 25. maja prošle godine, nakon što je policija upala u njen stan i tamo pronašla skoro šest kilograma marihuane. U stanu Lapinove, u kome je živela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, tada je pronađena droga spakovana u 23 paketa i jednu kesu, a policija je detaljnim pretresom našla i jednu elektronsku vagicu sa tragovima marihuane.

iza rešetaka
iza rešetakafoto: Dragan Kadić

Prvo negirala krivicu

 

- Nakon hapšenja Ema je negirala krivicu, tvrdeći da droga nije njena. Govorila je da joj je sve namestio izvesni kriminalac iz Crne Gore, koga se ona plaši. Tada je rekla i da stan, u kojem je zaplenjena droga, nije njen, već da ga samo iznajmljuje - podseća naš sagovornik.

Hronologija

  •  25. maj 2017 - Ema Lapin uhapšena u stanu na Novom Beogradu s većom količinom marihuane
  • 23. jun 2017 - Pevačica puštena iz pritvora Centralnog zatvora
  • 11. septembra 2017 - Presuda Emi Lapin postala pravosnažna

Međutim, posle mesec dana provedenih u pritvoru, pevačica je odlučila da ipak prizna da je marihuana njena i nagodila se s tužilaštvom.

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...