OVO JE NAJTUŽNIJA PRIČA U SRBIJI: Njena bebica je živela samo jedan dan! Pogibija Suzane Bogdanović
Foto: Privatna Arhiva

Tuga

OVO JE NAJTUŽNIJA PRIČA U SRBIJI: Njena bebica je živela samo jedan dan! Pogibija Suzane Bogdanović

Crna Hronika -

Trudna Suzana Bogdanović (33) posle saobraćajke izašla iz kola i pitala muža da li je dobro, pa pala u nesvest

Porodica Bogdanović iz sela Kostenica kod Prokuplja ostala je zavijena u crno, nakon što se u sredu dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj su živote izgubili majka Suzana Bogdanović (33) i njena tek rođena ćerkica.

Saobraćajka se desila u selu Gornja Straževica, kada je na „sitroen“ u kojem je trudna Suzana bila na mestu suvozača udario „mercedes“ nemačkih tablica. Lekari su posle nesreće hitno porodili Suzanu carskim rezom, koja je nekoliko sati kasnije preminula u bolnici, a juče je preminula i njena prevremeno rođena ćerkica, koja je živela manje od 24 sata.

Mesto udesa...  „Mercedes” se zakucao u „sitroen”
Mesto udesa... „Mercedes” se zakucao u „sitroen”foto: Biljana Roganović

- Umesto da se radujemo i veselimo bebi, mi ih sada sahranjujemo. Da je sreće da je išlo redom. Trebalo je da ja umrem, a ne moja snaja. Malopre me zove sin koji u Nišu čeka da je uzme i pita da li nešto da kupi za bebu. Rekla sam mu da kupi sve i da je lepo obuku - kaže nam kroz jecaj Suzanina svekrva Danica, koja u kući sa Suzaninom decom Stefanom (14) i Danilom (11) čeka da joj sin Vitomir doveze njihova tela.

Danica: Rekla sam sinu da kupi stvari za bebu
Danica: Rekla sam sinu da kupi stvari za bebufoto: Biljana Roganović

Neutešna Danica dodaje da ne može da prežali Suzanu, koja joj je, kako kaže, bila i leva i desna ruka.

- Jutros sam kuvala kafu i otelo mi se: „Ajde, Suzo, ti!“ A onda shvatim da mi je nema. Kako ćemo sada? Šta da radimo bez nje i bez unuke, koju nismo stigli ni da upoznamo?! Suzana i moj sin su se radovali ćerkici, planirali su da narednog ponedeljka kupe sve za bebu - kaže Danica.

Ostali bez majke... Sinovi Stefan i Danilo
Ostali bez majke... Sinovi Stefan i Danilofoto: Biljana Roganović

Suzanini sinovi Stefan i Danilo, čini se, dobro se drže, ali ne mogu da sakriju suze.

- I tata je dobar, ali majka je majka. Ona nam je sve dopuštala. S njom smo uvek lako izlazili na kraj. Trebalo je bratu da kupe nov krevet i za sestru krevetac, tako su nam rekli - kaže Stefan gledajući u pod, dok mu se suze slivaju niz lice.

Rođak porodice kaže da je nesrećni Vitomir posle nesreće plačući pričao kako se desila tragedija.

- Vraćali su se iz Prokuplja, jer su bili na kontroli, pošto je Suzana trebalo da se porodi 10. septembra. Vitomir mi je rekao da se auto samo stvorio ispred njih. Posle udesa, Suzana je sama izašla iz auta, pitala muža da li je povređen, a onda pala ispred kola u nesvest. Vitomir je pokušao da je povrati, posipao ju je vodom i vadio joj jezik kako se ne bi ugušila i sve vreme vikao da mu je žena trudna i da mu neko pomogne - priča rođak i dodaje da ni Ž. P., vozač automobila s kojim su se sudarili, ni devojka koja je bila s njim u kolima nisu prišli.

Vozač je inače Srbin iz Hrvatske koji živi u Nemačkoj. On je juče uhapšen zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Rođaci očajni

SUZANA JE BILA ŽENA-ZMAJ

Rođaci poginule Suzane za nju kažu da je bila žena-zmaj.

- Sve je radila s Vitomirom. Po celu zimu su rezali voće, a pre deset dana je brala šljive iako je bila pred porođajem. Samo su od poljoprivrede živeli. Oni su pošteni i vredni ljudi. Suzani nijedan posao nije bio težak - kaže rođak i dodaje da je ona bila vedra i dobra žena, a njen brak s Vitomirom je svima bio uzor.

foto: Kurir

AKCIJA KOJA SE NE PROPUŠTA

SAMO JOŠ DANAS UŠTEDITE UZ POKLON KUPONE IZ KURIRA Na kupovinu obuće i odeće dobijate 600 dinara popusta u svim Sport Vision prodavnicama

Samo još danas na naslovnoj strani Kurira čeka vas kupon koji vam omogućava da po sniženim cenama kupite sportsku odeću i obuću za sebe i svoju porodicu u bilo kojem Sport Vision maloprodajnom objektu u Srbiji.

Šta treba da uradite?

Isecite kupon sa naslovne strane Kurira i ponesite ga kad krenete u kupovinu. Kupon možete da iskoristite ukoliko vrednost računa prelazi 2.900 dinara.

Kuponi važe od 1. do 30. septembra u svim maloprodajnim objektima Sport Visiona. U kojim prodavnicama će biti organizovana rasprodaja?

Sve informacije u vezi sa akcijom, uključujući i spisak prodavnica sa adresama, potražite u štampanom izdanju Kurira!

Čitajte Kurir, jer uvek daje više.

foto: Kurir

Kurir / Biljana Roganović Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track