NOVI DETALJI NOĆAŠNJE DRAME U KIKINDI: Mrtav pijan kolima udario u šank kikindskog kafića (FOTO)
Foto: Saša Urošev

Karambol u centru grada

NOVI DETALJI NOĆAŠNJE DRAME U KIKINDI: Mrtav pijan kolima udario u šank kikindskog kafića (FOTO)

Crna Hronika -

KIKINDA - M.P. (30) iz Mokrina, policija je uhapsila nakon što je mrtav pijan, automobilom marke “ford”, udario u šank jednog popularnog kikindskog kafića i lakše povredio dvojicu mladića.

foto: Saša Urošev

Pola sata nakon ponoći, M. P. se vozeći automobil na gradskom trgu, gde je zabranjeno odvijanje saobraćaja, iznenada stvorio ispred bašte kafića. Očevici ovako opisuju “bliski susret” sa pijanim vozačem:

- Iz pravca trga i dela bašte susednog kafića, iznenada se pojavio “ford”. Vozač je dao gas. Valjda je hteo da prođe između šanka i bašte, ali u tome nije uspeo. Zakucao se u šank. Vidno alkoholisanog vozača smestili smo u stolicu i pozvali policiju - ispričali su oni.

Osoblje i stalni gosti kafića potvrđuju da se slična neprijatnost nikada ranije nije dogodila i da samo spletom srećnih okolnosti niko nije nastradao. Ono što, međutim, zabrinjava jeste da se, povremeno, obesni motociklisti i vozači automobile u “sitne sate” ne libe da voze trgom. Takve stvari se naročito dešavaju petkom i subotom.

M.P. se tereti da počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, a navodno je alko-testom utvrđeno da je imao više od 1.80 promila alkohola u krvi. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. On će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

(Kurir.rs/S.U./Foto: Saša Urošev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track