posle svađe zbog ostavinske rasprave

KURIR NA LICU MESTA, OBRT POSLE PUCNJAVE U BULEVARU: Ovo je žena (70) osumnjičena za ubistvo investitora, pucala nasred ulice zbog spora oko placa (KURIR TV)

Crna Hronika -
1 / 21 Foto: Kurir

BEOGRAD - Telo muškarca Z. T. (59) pronađeno je jutros nešto pre 8 časova u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 356, a prema prvim i nezvaničnim informacijama osumnjičena je žena S.S. (70), s kojom je bio u sudskom sporu zbog placa.

Ona je u njega navodno pucala iz pištolja nasred ulice. Ispalila je u njega tri hica, a dva su ga pogodila, jedan u stomak, drugi u glavu, nakon toga se vratila u svoju kuću, gde je policija pretresom i pronašla pištolj, nezvanično saznaje Kurir.

Policija je već pregledala snimke sa nadzornih kamera postavljenih u ulici, pomoću kojih će se videti šta se zaista dogodilo. Osumnjičena će biti podvrgnuta testu parafinskom rukavicom.

Kako Kurir nezvanično saznaje, ona živi u kući sa sinom, koji je advokat i koji je navodno spavao u vreme kada se pucnjava dogodila. Osumnjičena je udovica već 20 godina, a i pokojni muž bio je advokat.

Podsetimo, ekipa Hitne pomoći je, kako je navedeno, u 07.57 sati, konstatovala smrt muške osobe Z. T. Ubistvo se desilo ispred auto-perionice, a kako Kurir nezvanično saznaje do pucnjave je došlo nakon svađe oko spora zbog imovine.

foto: Kurir

Na licu mesta se nalazi naš novinar, a kako saznajemo ispred perionce se nalazi mlađa ženska osoba koja je u emotivnom rastrojstvu, policija je teši. U pitanju je ćerka ubijenog koja je za Kurir izjavila da nema snage trenutno da komentariše.

Policija kaže da je ubijen stariji čovek, koji je navodno bio investitor.

foto: Kurir

Na mestu nesreće se pojavila i rođaka ubijenog koja je u očajanju uzvikivala "Šta nas snađe, Bože pomozi".

(Kurir.rs/J. Rafailović/M. Jeremić/Foto: Vlada Šporčić/M. Jeremić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track