Najnovije vesti

INVESTITOR JE PRETIO MOJOJ MAMI: PREBIĆU TE I POLOMITI! Ovo je pravi motiv: Evo zbog čega je Stojanka PUCALA U ZORANA!
Foto: Printscreen, Vladimir Šporčić

pozadina ZLOČINa na zvezdari

INVESTITOR JE PRETIO MOJOJ MAMI: PREBIĆU TE I POLOMITI! Ovo je pravi motiv: Evo zbog čega je Stojanka PUCALA U ZORANA!

Crna Hronika

Sukob Zoran Trifunović je dve godine vršio pritisak na moju majku da mu da naše zemljište kako bi tu sagradio zgradu, a da joj on zauzvrat da stanove

Marko Stojanović, sin Stojanke Stojanović Coke (70), osumnjičene za ubistvo investitora Zorana Trifunovića (59), rekao je juče za Kurir da je njegova majka dve godine bila žrtva Trifunovića i da ga se plašila jer joj je često pretio.

foto: Vladimir Šporčić

Stojanović objašnjava da njegova majka sa investitorom, koga je u nedelju ujutru ubila nasred ulice, nije vodila sudski spor oko placa na Zvezdari, već da je Trifunović želeo da mu ona ustupi zemljište.

- Trifunović ima popriličan dosije u policiji za razna krivična dela. Mojoj majci je pretio dve godine jer nije želela da mu ustupi naš plac na kom je planirao da zida zgradu, a da nam zauzvrat da stanove. Majka to nije htela i onda su krenule pretnje. Pretio je da će je prebiti, polomiti i da mu niko ništa ne može. Ona je mene sklonila iz te priče, te se on nameračio na nju. Majka je tražila pomoć, podnela je krivičnu prijavu protiv njega, ali se ništa nije dešavalo - rekao je Stojanović i dodao da su prijave koje je njegova majka podnela protiv Trifunovića bile bez efekta jer nadležni nisu reagovali.

foto: Vladimir Šporčić

- Mama je u međuvremenu obolela i fizički i psihički. Trifunović se stalno pozivao na uticajne ljude i govorio da mu niko ne može ništa, da je jak u svetu podzemlja i da mu ne bi bio prvi put da nekog nasilno otera. Rekao joj je da ima ljude i u vrhu vlasti. To je ono što je ona meni rekla, i to tek kada sam primetio da je izgubila zdravlje - priča sin osumnjičene žene.

Prema njegovim rečima, Stojanku su Trifunović i još jedan njegov prijatelj nekoliko puta sačekivali na ulici i pretili joj.

- Nije mi jasno kako se on, i pored njene prijave u kojoj je navela da joj je ugrožena bezbednost, slobodno šetao u blizini naše kuće. Mama ga se plašila, a u tom strahu je i obolela - kaže sagovornik i objašnjava da je njihov plac na Zvezdari atraktivan jer je još samo tu, kako kaže, dozvoljena gradnja.

foto: Marina Lopičić

Pravio haos

PEVAČICA IMALA PROBLEM SA INVESTITOROM?

Pevačica Sanja Maletić bila je pretučena pre dve godine kada je pokušala da fotografiše nelegalno sazidan sprat u svom komšiluku na Zvezdari. Nju je tada povredio investitor, a kako nezvanično saznajemo on je bio ortak sa ubijenim Trifunovićem. Pevačica nije želela da komentariše ova saznanja.

Pucala iz pištolja

NISAM OVO OČEKIVAO OD NJE!

Stojankin sin objašnjava da je pištolj „CZ 99“, iz kojeg je njegova majka ispalila smrtonosne hice, njegov i da ga legalno poseduje.

- Imao sam ga u legalnom posedu. Ni na kraj pameti mi nije bilo da bi majka mogla da uradi tako nešto. Kada je policija ušla u kuću, čuo sam njen jauk. Bila je u potpunom šoku, kao i ja. Nisam očekivao da ovako nešto može da uradi - rekao je Stojanović.

foto: Printscreen

Istraga u toku

PRE SMRTI OBIŠAO GRADILIŠTE?

Pretpostavlja se da je Zoran Trifunović neposredno pre ubistva obišao gradilište koje je u blizini. Kako su nam objasnile komšije ispred petospratnice koja se gradi, Trifunović je bio jedan od investitora. Zanimljivo je da ispred zgrade nema table na kojoj bi trebalo da piše ko gradi i ko je investitor.

Kurir / Jelena Rafailović

Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...