MLADIĆ (22) KOJI JE ISEKAO I OPLJAČKAO STARICU ODRANIJE POZNAT POLICIJI: I ranije je tukao i maltretirao starije žene, komšiluk odahnuo posle hapšenja
Foto: Kurir, Ana Paunković

NEPOPRAVLJIV

MLADIĆ (22) KOJI JE ISEKAO I OPLJAČKAO STARICU ODRANIJE POZNAT POLICIJI: I ranije je tukao i maltretirao starije žene, komšiluk odahnuo posle hapšenja

Crna Hronika -

Milan Gajić (22) iz Sremski Mihaljevaca kod Pećinaca, koji je prekjuče uhapšen u Surčinu zbog sumnje da je opljačkao, pretukao i britvom isekao Vericu Stanković (69), nanevši joj teške povrede, stari je znanac policije, a u svom dosijeu ima niz krivičnih dela.

Podsetimo, Gajić je u ponedeljak pred zoru kroz prozor ušao u žrtvinu kuću, uzeo joj oko 300 evra, a zatim je brutalno pretukao i izbo, nanevši joj više od 15 povreda po telu. Komšije uhapšenog mladića kažu da je on, navodno, poznat po krađama i provalama, zbog čega su ga se svi klonili, a da su mu na meti mahom bile nemoćne starice.

- Pre dve godine je u susednom selu Prhovu upao u kuću jedne bake, maltretirao je i opljačkao. A samo dva dana pre napada na Vericu, Milan je obio seosku ambulantu, dok je dve nedelje ranije upao komšinici u kuću kroz prozor i ukrao joj ključeve od kola - kaže jedan meštanin Sremskih Mihaljevaca i dodaje da je Gajić ranije bio ukrao jedan kombi, kojim je imao i udes.

- Taj momak nikako da se smiri. Vrlo je problematičan, pa smo svi zazirali od njega. Moram da priznam da nam je malo laknulo što je uhapšen - kaže komšija.

Kurir.rs/J. R./ foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track