STRAVIČAN POŽAR U CENTRU NIŠA: Plamen zahvatio ženinu odeću, zadobila TEŠKE OPEKOTINE! Lekari joj se bore za život (FOTO)
Foto: M.S.

užas

STRAVIČAN POŽAR U CENTRU NIŠA: Plamen zahvatio ženinu odeću, zadobila TEŠKE OPEKOTINE! Lekari joj se bore za život (FOTO)

Crna Hronika -

Nišlijka V.L. (56) životno je ugrožena posle opekotina od požara koji je izbio u njenoj kući oko 19 časova u utorak. Požar je buknuo u Dečanskoj ulici iz nepoznatih razloga.

foto: M.S.

"Žena je zadobila opekotine opasne po život i nalazi se u teškom stanju. Ona se nalazi na intenzivnoj nezi i njeno stanje se neprestano prati", rečeno nam je u Kliničkom centru.

foto: M.S.

V.L. se nalazila u dnevnoj sobi kuće gde je buknula vatra.

foto: M.S.

"Oni su jedna normalna porodica. Ovde su se doselili pre dva ili tri meseca. Ovde u komšiluku smo čuli da su iz istrage pričali kako je eksplodirao punjač baterije za telefon što je moguće jer se čula neka eksplozija", rekla nam je prva komšinica.

Policija je obavila uviďaj, ali nisu mogli da potvrde uzrok požara.

Plamen je prvo zahvatio odeću odeću, a onda i telo. Skoro 100 odsto kože joj je izgorelo dok je stigla ekipa Hitne pomoći.

Suprug povređene žene M.S. se u momentu požara nalazio u pomoćnoj prostoriji van kuće, pokušao je da joj ugasi odeću ali je i sam zadobio opekotine na rukama. Kako saznajemo, muž je u tom trenutku bio u garaži. Borio se sa vatrenom stihijom ali nije uspeo da spasi suprugu.

(Kurir.rs/M.S./Foto: M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track