SARO, IZVINI, AKO IKADA BUDEŠ MOGLA OPROSTI! Izrečene završne reči na suđenju nevino okrivljenoj Srpkinji
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen Google Street View

čeka se odluka

SARO, IZVINI, AKO IKADA BUDEŠ MOGLA OPROSTI! Izrečene završne reči na suđenju nevino okrivljenoj Srpkinji

Crna Hronika -

Okrivljena Sara Vidak, koju je sudija u Kotoru lažno optužila da je napala u zgradi suda, iznoseći završnu riječ, ponovila je da nije kriva, te da joj je najbitnije da iza sebe ima porodicu i porodicu svog momka.

"Saro, verovatno ti ovo ovde niko nikad neće reći - izvini, ako ikada budeš mogla oprosti. Molim te da nikad ne zaboraviš svoje korene", kazao je optuženoj Vidak njen advokat Srđan Lješković.

Osnovna državna tužiteljka Ljiljana Milić je, u završnoj riječi, ostala pri optužnom predlogu i kazala da smatra da je krivica dokazana.

Na današnjem nastavku suđenja, majka okrivljene, Olivera Vidak, istakla je u svom svedočenju da im se sudija obraćala neprijatnim tonom i ponavljala kako ona nije nadležna za njihov slučaj.

"Pokazala mi je prstom i rekla 'Mrš napolje'. Ona je uhvatila Saru za ruku.. I mene je malo odgurnula. I kada je Sara povikala 'Odakle Vam pravo da me dirate?' ona je povikala da je napaduta", navela je Olivera Vidak.

Potom je svedočio i verenik Sare Vidak, Stevan Prpa, koji je rekao da je sudija Stanišić uhvatila Saru za ruku, a da je policajac gurao Oliveru Vidak.

Da podsetimo, nevina Srpkinja robija već danima, a protiv nje se vodi montirani proces i medijska hajka u Crnoj Gori, kojoj su se pridružili i crnogorski pravosudni organi.

ČETIRI PITANJA ZA CRNOGORSKOG MINISTRA PRAVDE

foto: EPA

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track