TUGA DO NEBA U KLADOVU: Drugari cvećem ispratili malu Anabelu na večni počinak... Jecaji neutešnog oca parali dušu
Foto: Privatna Arhiva

SRCE DA PUKNE Devojčica ispraćena na večni počinak

TUGA DO NEBA U KLADOVU: Drugari cvećem ispratili malu Anabelu na večni počinak... Jecaji neutešnog oca parali dušu

Crna Hronika -

Tuga Anabela Džonkić sahranjena je u porodičnoj grobnici, a na večni počinak su je, osim oca, polubrata i polusestre, ispratili i drugari iz škole

Anabela Džonkić (8), koja se u ponedeljak uveče utopila u Dunavu u selu Kostol kod Kladova, sahranjena je juče u porodičnoj grobnici u Kladovu, a na večni počinak ju je ispratio i otac Mile, koji je juče otpušten iz bolnice.

Nesrećni čovek, koji je doživeo nervni slom kada je čuo da mu je ćerka mrtva, uspeo je da skupi snagu i da u dogovoru sa svojom decom iz prvog braka organizuje sahranu svojoj ćerki.

- Još dok je bio u bolnici, Mile je rekao sinu Slađanu da organizuje sve. Rekao mu je da je sahrane u porodičnu grobnicu. Iako je u jako lošem psihičkom stanju, njega je iz bolnice dovezla ćerka iz prvog braka - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, Anabelu su na večni počinak ispratili rođaci, komšije, ali i drugari iz OŠ „Vuk Karadžić“, koji su plačući nosili cveće. Najtužniji je bio njen otac, koji nije mogao da zadrži suze.

- Bio je mnogo potresen i sve vreme je plakao. Svima je bilo jasno da on neizmerno pati i žali zbog preranog gubitka ćerke. Dok sam gledao Mileta, mislio sam da će mi srce pući - kaže naš sagovornik.

Neutešni otac se od bola onesvestio u seoskoj crkvi dok je sveštenik držao opelo.

- Kada je došao svesti, kukao je: „Niko nije hteo da mi pomogne!“ - kaže sagovornik.

Iako su meštani Kostola pričali da devojčicu neće imati ko da sahrani, jer navodno polubrat nije mario za nju, to nije tačno, pošto je Anabelin polubrat sve organizovao u dogovoru sa ocem.

foto: Kurir

NOVO!

DANAS UZ KURIR TREĆI DEO POKLON DODATKA HRANA KOJA LEČI Prva pomoć kod herpesa na usnama

Danas samo uz dnevne novine Kurir čeka vas novi poklon-dodatak – Hrana koja leči. Na jednom mestu smo skupili najbolje savete za dug i zdrav život.

Pored toga što su vrlo ukusne i pružaju vam kvalitetnu hranu, mnoge namirnice i tečnosti mogu da vam smire sve vrste tegoba. Sve što treba da uradite je da proverite šta imate u frižideru

Saznaćete kada i zašto nastaju plikovi na usnama, poznati kao herpes, kako se leče i kako hrana pomaže u tome. Zavisnost od alkohola je ozbiljna bolest. Pored stručnog lečenja i pravilan izbor namirnica može biti dobar put ka ozdravljenju. A donosimo i savete kako da se hrane majke koje doje.

Pored toga, pronađite rešenja ukoliko imate problem s hipotenzijom, groznicom, otežanim varenjem, donosimo rešenja kako da pomognete sebi kod menopauze, kao i mnoge druge savete kojima ćete očuvati i unaprediti svoje zdravlje.

Čitaj Kurir, jer uvek dobijaš više!

foto: Kurir

Kurir / Jelena Rafailović

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track