Krenuli zajedno u smrt!

Romeo i Julija iz bačke

Krenuli zajedno u smrt!

Crna Hronika -
Kad je saznala da se Saša Antanasijević (21) iz Karavukova obesio, njegova devojka Ljilja S. (20) popila punu šaku lekova

SOMBOR - Nezapamćena tragedija!Saša Antanasijević (21) iz Karavukova obesio se u nedelju ujutro u šumi u blizini čarde „Splav“ kod ovog sela, a kad je za tragediju saznala njegova devojka Ljilja S. (20), i ona je pokušala da se ubije!- Kad su Ljilji javili da je Saša mrtav, ona je počela da vrišti, a zatim je bukvalno zanemela od bola! Pokupila je sve moguće lekove koje je našla u kući i popila ih jer je želela da umre sa Sašom! Sva sreća, roditelji su je na vreme prebacili u bolnicu, gde su joj lekari isprali stomak i sad nije životno ugrožena - kaže za Kurir M. M., Ljiljina prijateljica.Ljilja i Saša su bili zajedno punih pet godina, ali pre nekoliko dana su raskinuli.- Svi smo očekivali da nam saopšte datum venčanja, a ne ovo! Bili su nerazdvojni i mnogo su se voleli, a posvađali su se i raskinuli su zbog gluposti, sitnice! U noći između subote i nedelje satima su pričali, ali se nisu pomirili. Saša je odvezao Ljilju kući, a onda je, oko četiri sata ujutro, rešio da sebi oduzme život! Ne mogu da poverujem šta se dogodilo. A sigurno bi se pomirili - kaže s nevericom i tugom zajednički prijatelj S. J.Meštani Karavukova su u neverici.- I Saša i Ljilja su iz dobrih porodica i sve je govorilo da je pred njima lepa budućnost. Saša je završio tehničku školu i vodio je firmu za uvođenje centralnog grejanja. Umesto da se svi radujemo njihovom venčanju, mi ga sa sahranjujemo - kazao je komšija.

Saša Antanasijević
Saša Antanasijević

Druga tragedija u istom seluSmrt Saše Antanasijevića druga je tragedija koja se za samo sedam dana dogodila u malom Karavukovu. Prošle subote, 30. juna, Snežanu Tomić (48) hicima iz pištolja u njenom butiku ubio je Zoran Marković (55) iz Bača, s kojim je bila u emotivnoj vezi. Nakon ubistva Zoran je presudio sebi, a iza Snežane je ostalo dvoje maloletne dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track