MUŽ IZGORELE NIŠLIJKE SKRHAN OD BOLA: Taj JEZIV PRIZOR kako iz buktinje vadim moju Vesnu i gasim vatru i sada mi je pred očima!
Foto: Kurir/M.S.

užas

MUŽ IZGORELE NIŠLIJKE SKRHAN OD BOLA: Taj JEZIV PRIZOR kako iz buktinje vadim moju Vesnu i gasim vatru i sada mi je pred očima!

Crna Hronika -

NIŠ - Kada zlo hoće da se desi, ono će da se desi, govore prijatelji Mirku Laziću koji su danas došli da mu izjave saučešće jer mu je žena Vesna (56) preminula u Kliničkom centru u Nišu posle skoro stoprocentnih opekotina.

foto: Kurir/M.S.

Požar se dogodio u njihovoj dnevnoj sobi u utorak u Dečanskoj ulici gde je iz utikača kuljala vatra i zahvatila bespomoćnu ženu.

"Taj jeziv prizor i sada mi je pred očima. Prizor kako je vadim iz buktinje živu i pokušavam da ugasim telo koje gori, teško mogu da zaboravim", priča Mirko kome su obe šake nagorele tada.

foto: Kurir/M.S.

On kaže da se jedno mirno popodne pretvorilo u noćnu moru oko 19 sati, pred mrak kada je jedan komšija dojurio da mu kaže da iz sobe kulja dim.

foto: Kurir/M.S.

"Čekao sam u garaži drugara, jednog saksofonistu da pogledamo nešto instrument. Neki minut ranije sam rekao Vesni "sačekaj me sad ću, samo da završim pa da jedemo zajedno". Tada je povikao komšija da se vidi dim iz dnevne sobe. Ulazim i zatičem scenu Vesna pokušava da se spasi, iznosim je nekako, ali vatra je već prekrila telo. Izdahnula je u bolnici. Eto, zlo ne bira. Nisu bile uključene ringle na šporetu, nije ekplodirao punjač jer u šteker koji je eksplodirao i napravio požar nije bilo ništa uključeno. Ona je sedela na fotelji kada je buknula vatra", priča Lazić.

foto: Kurir/M.S.

Lazići imaju ćerku koja je danas bila na groblju i koja je takođe skrhana od bola zbog iznenadne smrti majke.

(Kurir.rs/M.S./Foto: M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track