BAČENE DVE BOMBE NA KUĆU U KALUĐERICI! KARAĐORĐE: Napadači su pogrešili, to je bilo namenjeno meni! Iza svega stoji ČABARKAPA!
Foto: Vladimir Šporčić

bum

BAČENE DVE BOMBE NA KUĆU U KALUĐERICI! KARAĐORĐE: Napadači su pogrešili, to je bilo namenjeno meni! Iza svega stoji ČABARKAPA!

Crna Hronika -

Dve kuće su oštećene kad su na njih bačene dve kašikare, meta su najverovatnije bili članovi porodice učesnice "Zadruge" Aleksandre Subotić koji žive u komšiluku

Nepoznati napadači bacili su jutros dve ručne bombe u Ulici Zorana Maksića u naselju Kaluđerica u Beogradu. U napadu su oštećene dve kuće i tri automobila, a kako se sumnja, bomba je bila namenjena domu Karađorđa i Srboljuba Subotića, oca i strica učesnice "Zadruge" Aleksandre Subotić.

Snažna eksplozija je, kako saznajemo, odjeknula oko tri sata ujutru. Na sreću, povređenih nije bilo.

Pogrešna meta

- Sumnja se da je u napadu učestvovalo nekoliko napadača, koji su, očigledno, promašili metu. Oni su najverovatnije ciljali kuću braće Subotić, koji žive na dvadesetak metara od objekta na koji su bacili dve bombe, a potom pobegli - navodi izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, nakon eksplozije geleri su leteli na sve strane i tom prilikom oštetili prozore na kućama Dragoslava M. i Danijela V.

foto: Vladimir Šporčić

- Čule su se dve snažne detonacije, a onda su geleri odleteli i polomili nekoliko prozora. Za dlaku je izbegnuta velika tragedija jer je jedan geler, polomivši prozor, prošao tik iznad glave maloletne devojčice koja je bila u sobi. To je bila sreća u nesreći - kaže izvor.

Serija napada

Zapaljen "mercedes"

*Karađorđu Subotiću je u decembru 2017. zapaljen "mercedes" ispred porodične kuće u Kaluđerici *On je izjavio da iza incidenta stoji čovek koji je sa Čabarkapom odgovarao za više krivičnih dela *Karađorđe je tada rekao i da je od te osobe dobijao i pretnje na Fejsbuku

Karađorđe Subotić, otac Aleksandre Subotić, kaže za Kurir da je neposredno pre napada prisustvovao svečanom otvaranju rijalitija "Zadruga", gde je bio da podrži Aleksandru.

foto: Vladimir Šporčić

- Bio sam preumoran, pa sam legao da spavam. Probudilo me je neko šištanje. Nakon toga čuo sam dve snažne eksplozije. Osetio sam miris dima i mislio sam da je detonacija odjeknula u drugoj ulici. U kući ispred koje su bačene bombe žive dobri ljudi. Napadači su promašili metu jer su najverovatnije stranci - rekao je za Kurir Subotić.

On je naglasio da sumnja da iza napada stoji Aleksandar Čabarkapa, bivši dečko Aleksandre Subotić.

- Ovaj bezobrazluk prešao je sa paljenja automobila na bacanje bombi. Mislim da sve ovo ima veze sa Aleksandrinom ćerkom. Ovo je samo nastavak te priče - rekao je Subotić, dodavši da nije uplašen za svoju bezbednost, ali da je ovaj incident uznemirio njegove susede.

Napadači pobegli

Komšije porodice Subotić rekle su nam da su čule korake napadača koji su bežali niz ulicu.

- U to vreme nije teško čuti i najmanje šumove. Razbojnici su posle bacanja bombe otrčali u nepoznatom pravcu. Jasno smo čuli njihove korake, a zatim i dve snažne detonacije. Hvala bogu što niko nije povređen - pričaju susedi.

Sukob sa Čabarkapom

Aleksandra nosila kragnu

Aleksandra Subotić je nedavno imala sukob sa bivšim partnerom Aleksandrom Čabarkapom. Kako je ona tada izjavila, Čabarkapa ju je nasred ulice fizički napao i povredio, zbog čega je nosila kragnu. On je tada uhapšen, međutim, dokazi za Aleksandrine tvrdnje nisu pronađeni, pa je Čabarkapa pušten. Prekršajne prijave podnete su i protiv nje i protiv njega. - Rekao sam Aleksandri da bude dostojanstvena, da ne pada na nizak nivo. Ne plašim se Čabarkape, on je glup čovek - rekao je Srboljub Subotić.

(Kurir.rs/Dušan Stamenković/Foto:Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track