NOVI DETALJI ZLOČINA U ITALIJI: U kolima poređao ženine slike pa pucao sebi u usta
Foto: EPA

horor

NOVI DETALJI ZLOČINA U ITALIJI: U kolima poređao ženine slike pa pucao sebi u usta

Crna Hronika -

Zoran Lukijanović nakon ubistva supruge Tanje Dugalić izvršio samoubistvo u svom automobilu, na čijoj su instrument-tabli bile poređane njihove brojne zajedničke fotografije

Srpski državljanin Zoran Lukijanović (40), koji je u petak oko 11 sati nasred ulice u italijanskom gradu Vićenci hicima iz pištolja ubio suprugu Tanju Dugalić (32), a potom izvršio samoubistvo pucajući sebi u usta, zločin je navodno počinio jer nije mogao da prihvati raskid njihove veze, duboko obeležene njegovim nasiljem, preneli su lokalni mediji.

Kako navodi izvor italijanskih medija, Lukijanović je nakon zločina počinio samoubistvo u svom automobilu, na čijoj je instrument-tabli prethodno napravio svojevrstan oltar, poređavši njihove brojne zajedničke fotografije. Kao motiv zločina mediji su označili to što je Lukijanovića razbesnelo saznanje da po nalogu suda mora da napusti porodičnu kuću u kojoj je dugi niz godina živeo sa suprugom Tanjom.

- Zbog čestih svađa i brutalnog nasilja Lukijanović je u julu osuđen na kućni pritvor i zabranu prilaska ženi. Osim toga, morao je i da se iseli iz njihovog zajedničkog doma, što, očigledno, nikako nije mogao da prihvati. Uprkos kaznama koje su mu nadležni odredili, Lukijanović je, besan i ispunjen mržnjom, nastavio da uznemirava i na razne načine maltretira suprugu. Neposredno pre stravičnog i monstruoznog ubistva među supružnicima se verovatno desilo nešto što je bilo kap koja je prelila čašu - navodi izvor tamošnjih medija.

Oproštaj Nakon zločina poljubio ćerku

Izvor italijanskih medija preneo je da je Lukijanović nakon ubistva supruge otišao u kuću njene majke, gde se oprostio od četvorogodišnje ćerke. - Ušao je u sobu, zagrlio svoju ćerku, a potom je poljubio. Nakon toga je seo u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu - pišu tamošnji mediji.

(Kurir.rs/D. Stamenković/foto Epa)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track